Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] ZiabaToZiomal

Kierowca

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Kierowca
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: ZiabaToZiomal
SteamID: 76561198177066333
Imię: Zbigniew
Mikrofon: Tak
Mutacja: Tak
Znajomość regulaminu: 9.5/10
Znajomość gry: Myślę ze 9.9/10 mam około  3k h w hurcie 
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Okolo 5/6 godzin 
Czy pełniłeś Kiedyś taką funkcję: tak na jednym z serwerów polskiego hurta ale zbyt duże lagi więc zrezygnowałem
Coś o sobie: Cześć jestem Zbigniew mam 18 lat pochodzę z wojewodzstwa Podkarpackiego . Jestem trochę komiczny i posiadam kulturę osobistą. Chętnie przyłączam się do rozwiązywanie problemów. Posiadam spore doświadczenie w grze Hurtworld, Dziele się swoimi doświadczeniami i pomagam innym graczom. Potrafię uczciwie podejść do innych graczy .

Dlaczego Ty: Rzadko widuje na tym serwerze helpera a bywam często, i mogę się na coś w końcu przydać 

Mam propozycje pierw to ty zagraj wipe na s8 a potem składaj podania bo po tym co widzie to zagrałeś u nas 

17.04.2018, 23:42:37 17.04.2018, 23:58:38 16 minut 1 sekunde
18.04.2018, 15:08:10 18.04.2018, 16:12:33 godzinę 4 minuty

Zagraj wipe bo jak wejdę na s8 sprawdzić to połowa ludzi cie nie będzie znała  wyrób sobie markę pierw na danym serwerze 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...