Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] <✪[Y]συиgєℓєℓє ಠ_ಠ >

Youngelele

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Youngelele
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: [Y]oungelelel /  ✪[Y]συиgєℓєℓє ಠ_ಠ / ✪Youngelele
  • SteamID76561198185590542
  • Imię:  Mateusz
  • Mikrofon: Posiadam
  • Mutacja: Przeszedłem
  • Znajomość regulaminu:  10/10
  • Znajomość gry: 10/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 6-8h dziennie.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie.
  • Coś o sobie: Jestem miły , lubię pomagać innym. 
  • Dlaczego Ty: Chciałbym by na serwerze panowała kultura oraz spokój, 

Grałem na tamtym serwerze i dostałem range youtubera za reklamę na moim kanale. O youtubera staram się na każdym serwerze na , którym grałem , by rozwinąć swój kanał :) Bo zawsze ktoś wejdzie jak zobaczy , że mam youtubera. A to że chce grać teraz u was(na tej serwerownii mam przegrane około 280h) to nie mogę mieć gdzie indziej youtubera ? Nie mogę wejść na inny server nawet na 5minut ? Śmieszne !  

1.Gdzie mnie poznałeś?  Nigdy z tobą nie gadałem :D 

2. Z tego co wiem to :

1. Pisząc opinie do podania musisz podać przynajmniej 1-2 argumenty (a najlepiej więcej), ustosunkowujące dlaczego jesteś za bądź przeciw danej kandydaturze 

Edytowano 6 godzin temu przez Youngelele  

Powiem ci tak jak pod podaniem zamiast siedzieć cicho i czytać co piszą oraz czekać na odpowiedz  piszesz tak do ludzi jestem  tym bardziej na nie proszę to dodać jako 4 minus jest to moja opinia więc proszę o nie komentowanie w stylu a znasz mnie czy cos takiego w razie czego z góry dziękuje i życze powodzenia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...