Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] oogway

oogway

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: oogway
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  oogway hw69.pl
  • SteamID: 76561198272817544
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz:  THC
  • Imię:  Krzysiek
  • Mikrofon:  Tak
  • Mutacja:  Tak
  • Znajomość regulaminu:  Tak
  • Znajomość gry:  A i owszem
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:  5-6 godzin
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Tak
  • Coś o sobie: Nazywam się Krzysiek posiadam 18 wiosen za niedługo 19, spokojny ze mnie chłopak i opanowany. Interesuję się informatyką i motoryzacją. Potrafię pracować z większą grupą ludzi nie jestem kłótliwy i nie mam bolca w pupie że tak powiem. I słaby jestem w opisywanie siebie, ale myślę że super mi poszło i jak mi się uda to nie zawiodę was chłopaki.
  • Dlaczego Ty: Ponieważ jestem często aktywny, jest ze mną szybki kontakt i uwielbiam pomagać ludzią ponieważ mam dobre serduszko.
17 minut temu, papieszu napisał:

Na nie
-toksyczność (podczas rajdu na was, nieźle dawaliście do zrozumienia, że gramy "cytuje jebaną masówą")

Kolego chyba mnie pomyliłeś z kimś innym ponieważ jeszcze ani razu mnie nie było na serwie gdy ktoś mnie rajdował 🙂

a tym bardziej nie przypominam sobie żeby mnie ktoś rajdował.

10 godzin temu, oogway napisał:

Kolego chyba mnie pomyliłeś z kimś innym ponieważ jeszcze ani razu mnie nie było na serwie gdy ktoś mnie rajdował 🙂

a tym bardziej nie przypominam sobie żeby mnie ktoś rajdował.

Rajdowaliśmy twoją ekipe [THC] jeden za drugim wyzywał i z tego co kojarzę też tam byłęś

10 godzin temu, papieszu napisał:

Rajdowaliśmy twoją ekipe [THC] jeden za drugim wyzywał i z tego co kojarzę też tam byłęś

Człowieku jaką moją ekipę jak ja gram sam a ten CLAN sobie założyłem tak o więc takie kity jak ty teraz wciskasz są nie na miejscu. I w dodatku jak ty coś kojarzysz to po co rzucasz puste słowa na wiatr, aktualnie to ja cię nawet nie znam i pierwszy raz na oczy widzę. Więc skoro uważasz że rajdowales MOJĄ EKIPĘ to ja bym chciał Nicki tej MOJEJ EKIPY bo aktualnie to gadasz jakieś farmazony i pokazujesz mnie w złym świetle nie znając mnie.

2 minuty temu, oogway napisał:

Człowieku jaką moją ekipę jak ja gram sam a ten CLAN sobie założyłem tak o więc takie kity jak ty teraz wciskasz są nie na miejscu. I w dodatku jak ty coś kojarzysz to po co rzucasz puste słowa na wiatr, aktualnie to ja cię nawet nie znam i pierwszy raz na oczy widzę. Więc skoro uważasz że rajdowales MOJĄ EKIPĘ to ja bym chciał Nicki tej MOJEJ EKIPY bo aktualnie to gadasz jakieś farmazony i pokazujesz mnie w złym świetle nie znając mnie.

w jakim złym świetle? skoro nawet Moderator ImxAdy napisal ,że Twoje logi nie wyglądają zbyt ciekawie :)
Nie i jeszcze raz Nie :P

a i tak dodam nazwa klanu THC nie należy do Ciebie. Skoro mówisz,że grasz sam nie powinieneś używać tej nazwy ponieważ właścicielem nazwy jest ktoś inny :)

27 minut temu, EymiAyame napisał:

w jakim złym świetle? skoro nawet Moderator ImxAdy napisal ,że Twoje logi nie wyglądają zbyt ciekawie :)
Nie i jeszcze raz Nie :P

a i tak dodam nazwa klanu THC nie należy do Ciebie. Skoro mówisz,że grasz sam nie powinieneś używać tej nazwy ponieważ właścicielem nazwy jest ktoś inny :)

No grając przeważnie na s8 i trochę na s1 nie zauważyłem żeby ktoś używał tagu THC więc założyłem.

• Muuurio zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] oogway

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...