Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Nikolas

Nikolas

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Nikolas
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Nikolas
  • SteamID76561198088322467
  • Imię: Nikolas
  • Mikrofon: Mam , zdatny do użytku mikrofon.
  • Mutacja: Posiadam mutacje
  • Znajomość regulaminu: 8/10 
  • Znajomość gry: Bardzo duża , mam 3000 godzin 
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W dni robocze po 5-8 godzin , weekendy po 10-13 godzin
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Pełniłem kiedyś funkcje Opiekuna na serwerowni hw69.pl , lecz z powodów osobistych skończyłem grę .
  • Coś o sobie: Mam na imię Nikolas , pochodze z zachodniopomorskiego . Aktualnie mieszkem w Niemczech , interesuje się mechaniką / gastronomią . Mam dużo wolne czasu , którego przeznaczam na gre w HurtWorld.
  • Dlaczego Ty: Myślę , że się nadaje byłem już na tej posadzie rok temu i kazdy z administracji był zadowolony , lecz sprawy prywatne naciskały na mnie , żebym skończył z tym . Myśle , że dostane 2 szanse od was :)

Ale napisałem już , byłem tutaj Helperem kiedyś ale z powodu spraw prywatnych zrezygnowałem , iż mam nowy komputer i wiecej czasu chciałbym zacząć od nowa . Konto na forum nadrobie i na serwerze od wczoraj juz gram ciągle . Więc czytaj uważnie moje podanie . Zauważyłem , że na czacie jest chaos trochę . ;/ 

12 minut temu, Nikolas napisał:

Ale napisałem już , byłem tutaj Helperem kiedyś ale z powodu spraw prywatnych zrezygnowałem , iż mam nowy komputer i wiecej czasu chciałbym zacząć od nowa . Konto na forum nadrobie i na serwerze od wczoraj juz gram ciągle . Więc czytaj uważnie moje podanie . Zauważyłem , że na czacie jest chaos trochę . ;/ 

Chaos? Twojego nicku nie widziałem wcale, a chaosu chyba nie ma bo ja jestem tam Helperem więc likwiduje ten twój chaos. 

12 godzin temu, eN. napisał:

Jaki miałeś nick wcześniej? 

Patyk co do bałaganu na s6 to on jest. Czy jesteś na serwerze czy Ciebie nie ma : P wiec z tym ogarnianiem różnie bywa :P

Bałagan jak na każdym serwerze obojętnie czy to PaTyK czy nawet Ty to balaganu sie nie pozbedziecie więc nie zwalajcie na niego winy bo odwala naprawdę dobra robotę.

Jestem na nie

-nigdy Cię nie widzialem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...