Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Lajt.

LightKasaro

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: LightKasaro
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Lajt. hw69.pl
  • SteamID: 76561198107042693
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz:  nNn
  • Imię: Jakub
  • Mikrofon: Jest
  • Mutacja: Również jest
  • Znajomość regulaminu:  Uważam, że dobrze znam regulamin.
  • Znajomość gry: Mało jest rzeczy, które mnie mogą zaskoczyć, oceniam się na 9/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:  W weekendy zazwyczaj siedzę od po południa do rana, w tygodniu będzie to od 4 do 6 godzin.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie
  • Coś o sobie: Na imię mam Kuba. Interesuję się motoryzacją, e-sportem, informatyką oraz piłką nożną. Wyróżniam się specyficznym poczuciem humoru, ogromnym dystansem do siebie i perfekcjonizmem. Co do charakteru jestem bardzo energiczny, rozmowny, optymistyczny i uparty.
  • Dlaczego Ty: Uwielbiam pomagać ludziom, nie stanowi to dla mnie problemu i jestem w tej kwestii niewyobrażalnie cierpliwy oraz niejednokrotnie to już robiłem gdy pozostali helperzy byli zajęci czymś innym. Na dodatek na serwerze regularnie pojawia się tylko Papieszu w ostatnim czasie i przydałby się ktoś do pomocy :) 

Czas na grę chyba w lol"u od 15 do 23 aż stary nie wbije do pokoju , po godzinie 22 zero mikrofonu więc na potrzebuje pomocy hw nikomu nie pomoże .

Helper powinien przesiadywać minimum 4h dziennie na serwie i kontrolować graczy czat i Ts , a wiem ze to z jego strony nie jest do wykonania .

Helpera chce dostać dla faworyzacji.

Znam osobiście graliśmy razem nie polecam .

Pozdrawiam Lajta .

☣420☣ Morys .

10 minut temu, Morysek2292 napisał:

dla faworyzacji.

☣420☣ Morys .

Czyli ekipa 420 coś na ten temat wie XDD

(nie bijcie, joke tylko)

Godzinę temu, sdfsf napisał:

kolej helper który nic nie będzie robił tylko grał w lola całe dni to nwm nA CHUJ ON JESTEM NA NIE

44 minuty temu, Morysek2292 napisał:

Czas na grę chyba w lol"u od 15 do 23 aż stary nie wbije do pokoju , po godzinie 22 zero mikrofonu więc na potrzebuje pomocy hw nikomu nie pomoże .

Widzę, że 420 się wypowiada - przynajmniej jeden z prawdziwego nicku, szacunek mu się należy za to... Nie jestem w waszej ekipie już od tygodnia ponad, odszedłem sam przypomnę wam i mam do tego swoje powody :) Ekipa była nieogarnięta i to każdy z was przyzna, że są problemy organizacyjne nawet po moim odejściu, z którymi sobie nie radzicie - co mogłem zrobić wobec bezradności z waszej strony? Nie grać, a w końcu odejść.

44 minuty temu, Morysek2292 napisał:

Helper powinien przesiadywać minimum 4h dziennie na serwie i kontrolować graczy czat i Ts , a wiem ze to z jego strony nie jest do wykonania .

Skąd taka uwaga? Czat kontroluje i w logach to widać, że się dużo udzielam i odpowiadam na pytania graczy :) Co tam dalej... A! TeamSpeak, na którym na ten moment jedyne co mogę robić to siedzieć i dochodzi pominięte przez Ciebie forum - tu się również aktywnie udzielam :) 

47 minut temu, Morysek2292 napisał:

Helpera chce dostać dla faworyzacji.

Jeżeli mi udowodnisz jakąkolwiek faworyzację to wycofuje podanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...