Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] HaQX

HaQX

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: HaQX
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: HaQX hurt4u.pl
  • SteamID: 76561198217233508
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: Piorunki 
  • Imię: Rafał 
  • Mikrofon: Posiadam
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: 8/10
  • Znajomość gry: 9/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W weekendy od 5 do 12h a w tygodniu od 3h do 6h
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak
  • Coś o sobieCześć, Jestem osobą opanowana z dobrym poczuciem humoru. Od dłuższego czasu lubię sobie pograć . Mój wolny czas poświęcam na granie. 
  • Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Jak napisałem wyżej jestem miłym i porządnym graczem czasami zdarzy mi się wyzywać ale na pewno nie bez powodu. Lubie pomagać mimo iż nie mam rangi Helpera udzielam sie na czacie oraz pomagam początkowym osobą. I czasami brakuje Helpera kiedy jest on potrzebny. Myślę że sprawdziłbym się na tym stanowisku :D 

Jesteś osobą opanowaną? To dlaczego jesteś tak często mutowany i dalej nie widać poprawy? Owszem udzielasz się na chat'cie ale często w sposób nieprawidłowy. Brakuje helpera kiedy jest on potrzebny? Z tego co widzę po swojej aktywności ponad 130 godzin w przeciągu 2 tygodni, czyli praktycznie ciągle jestem na serwie. Jest też Kampai, który aktywność też ma wysoką także nie wiem po czym wnioskujesz te braki helpera. 

Ogólna decyzja to jestem na NIE.

• HaQX zmienił(a) tytuł na [Helper] HaQX hurt4u.pl
  • Muuurio zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] HaQX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...