Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Eshill

Eshill

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Eshill
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  Eshill HW69.PL
  • SteamID:  76561198307528031
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: ESP
  • Imię:  Kacper
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja:  Tak
  • Znajomość regulaminu:  Znam regulamin.
  • Znajomość gry: Bardzo dobra (ponad 800 godzin w grze i liczba ta cały czas rośnie)
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Każdy wipe oraz czas wolny.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Pełniłem tą role dokładnie na tym serwerze, zrezygnowałem z braku czasu.
  • Coś o sobie: Z wykształcenia informatyk z zawodu budowlaniec, lubie łowić ryby oraz spędzać czas ze znajomymi.
  • Dlaczego Ty: Na s5 jest mało helperów, przez weekend po wipe toksyczność ludzi na czacie zmotywowała mnie do powrotu na Helpera, poza tym pełniłem już tą funkcje więc wiem z czym się to wiąże.
15 godzin temu, Macuk napisał:

Jestem na nie, parę razy widziałem na czacie prowokacje oraz obrazy innych 

Myślę że jeżeli chodzi o obrazy innych graczy były one rzadkie oraz raczej wynikające z rajdu, lub spowodowane emocjami. Każdy popełnia błędy, mógł byś też napisać również o pozytywnych stronach bo gdy ktoś potrzebuje pomocy staram się pomóc :D

15 godzin temu, Marszol napisał:

Na nie 

Źle zachowanie na v chacie oraz zwykłym 

( na V.. Co? Naprzykad AMG kurwy) 

Prawdopodobnie nie grałem wcześniej gdy ekipa AMG była w obecnym składzie a napewno jej nie obrażałem, np podziwiam Macuka który co wipe jest przez nas pikany(czasami nie raz) i nigdy nie powiedział złego słowa o nas tak samo jak ja o nim i członkach jego ekipy.

11 godzin temu, Eshill napisał:

Prawdopodobnie nie grałem wcześniej gdy ekipa AMG była w obecnym składzie a napewno jej nie obrażałem, np podziwiam Macuka który co wipe jest przez nas pikany(czasami nie raz) i nigdy nie powiedział złego słowa o nas tak samo jak ja o nim i członkach jego ekipy.

Po pierwsze AMG gra jednym składem od kilku lat już 

Wymineiles członka ekipy który najmniej gra z całej ekipy to co ma powidzieć jak wbije i już inna baza stoi?  Ciekawe dlaczego słyszałem takie słowo jeszcze nie dawno na bambiku na małych. Z tego co kojarzę miałeś już helpera więc jeden +

Pozdrawiam serdecznie 

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...