Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] adi888

adi888

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: adi888
Nick w grze: adi888 
Imię: Adam
Mikrofon: Oczywiście  
Mutacja: Jest ;]
Znajomość regulaminu: 8/10
Znajomość gry: 7.5/10
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Czasami jak siedzę to i kilka godzin , a czasami to i nocki  Ogólnie podoba mi się i gram nie jestem w stanie jednoznacznie określić czasu.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Na waszym serwerze nie ale jestem programistą , posiadam własny serwer (na innej arenie). Funkcję właściciela mojego serwera sprawuję od 2-3 lat
także raczej nie jest źle a komendy to nie problem  
Coś o sobie: Mam na imię Adam. Mieszkam w województwie mazowieckim. Moją pasją są komputery a szczególnie chodzi mi o Software <3 Lubię programować i cały czas rozwijam 
się własnymi siłami w tym kierunku. Cóż lubię pograć w piłkę nożną. Na serwerze raczej większość osób mnie zna , mam nadzieję że od tej pozytywnej strony 
Dlaczego ty: Jestem często na serwerze gdy nie ma żadnego Helpera a jest tak często. Wtedy trzeba popilnować porządku na czacie bo cóż gracze się zapominają że nie piszą w notatniku :) 

Pozdrawiam NieMogeTak, Riki, eN i wszystkich z Huna <3 

• Kierownik Hurtworld

Tłumaczę.

Huna (klan) nie istnieje (bo się rozpadła) . Przynosi złe wspomnienia (nie chcemy wracać do czasów kiedy ten klan istniał, ponieważ zostaliśmy wystawieni) Więc nie napominaj o niej lepiej (chodziło o pozdrowienie nas i wszystkich z w/w klanu)

Napisałeś, że spędzasz dużo czasu na s5. I nie ma wtedy żadnego Helpera (dodałeś, że jest tak często) . Pytam się czy jesteś tego pewny bo z tego co wiem Helper tego serwera poświęca mu ogrom czasu, zwłaszcza w godzinach popołudniowo/nocnych.

Pozdrawiam bezklanowo ;-)

15 godzin temu, truman233 napisał:

Zła opinia graczy i moja osobista też....

Posiada własny serwer, co może rodzić konflikt interesów i ew. celowe działanie na niekorzyść tej serwerowni.

Jestem na NIE

To serwer innego typu ;] 

Ale jakby nie było ilość osób na moim forum jest 30x większa niż tutaj. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...