Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] ♥PeMoWeR♥

Pemower

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Pemower
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  ♥PeMoWeR♥
  • SteamID: 76561198296096603
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz:  KPK
  • Imię: Przemysław
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja:  Tak
  • Znajomość regulaminu: Tak
  • Znajomość gry: 95%
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 80h\7
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak
  • Coś o sobie: Witam chciałbym zostać helperem aby pomagać graczom na serwerze. Ogarniam grę i dużo gram posiadam aktualnie 1,615h w hurtworldzie plus 800 nonsteam. Jestem osoba słowną i dotrzymuje danego słowa. Jakis czas temu byłem juz helperm ale z powodów zdrowotnych i rodzinnych niestety nie mogłem pełnić swojej roli ww administracji. 
  • Dlaczego Ty:  Jak już wspomniałem wyżej poświęcam bardzo dużo grze i waszemu serwerowi jestem dostępny 24/7, oraz jestem pomocny myślę ze nadaje się na helpera .Jak pełniłem wcześniej tą funkcje nie było na mnie skarb bo wykonywałem swoje zadania które miałem dane nie byłem nigdy wulgarny oraz zawsze jak już wspomniałem  jestem pomocny.
  • Pozdrawiam serdecznie
12 godzin temu, Pemower napisał:

Jak już wspomniałem wyżej poświęcam bardzo dużo grze i waszemu serwerowi jestem dostępny 24/7

Chciałem ci przypomnieć że wcześniej wcale nie miałeś czasu i nie było cie wiecznie i aktywność twoja była bardzo słaba jak dobrze pamiętam, mam nadzieje że teraz się zmieniło aczkolwiek poczekamy na opinie innych osób.

22 minuty temu, MateoGaming napisał:

Chciałem ci przypomnieć że wcześniej wcale nie miałeś czasu i nie było cie wiecznie i aktywność twoja była bardzo słaba jak dobrze pamiętam, mam nadzieje że teraz się zmieniło aczkolwiek poczekamy na opinie innych osób.

Bardzo dobrze wiesz ze byłem bardzo aktywny ale po tym pewnej sytuacji zniechęcił mnie hurtwold, po jakimś czasie wróciła zajawka ....

Pemower Helperem byłeś dobrym owszem ale takie zasadnicze pytanie piszesz,że zniechęcił Cię hurtworld do dalej gry a teraz wróciła zajawka no a co jeśli znowu Ci się odechce i też odejdziesz ?

tak czy siak jestem na tak ale zastanów się czy serio będziesz aktywny i nie znudzi Cię ta gra tak szybko 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...