Skocz do zawartości

[Odrzucone] [Helper] PatryczeQ

PatryczeQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: PatryczeQ
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: PatryczeQ
  • SteamID: 76561198451674106
  • Imię: Patryk
  • Mikrofon: Posiadam
  • Mutacja: Jest
  • Znajomość regulaminu: Bardzo dobra
  • Znajomość gry: Bardzo dobra
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 10h dziennie " aktualnie mam wolne od pracy" ;)
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Na Hurtworld nie lecz na innych serverach miałem okazje być tak zwanym "GM"
  • Coś o sobie: Cześć jestem Patryś :D Moje zainteresowania Granie w różne gry, piłka nożna, Akrobatyka ;)
  • Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Spędzam na serverze dość wiele czasu dziennie na czacie to istny sajgon lecz sam nie byłem lepszy wiec sie przyznaje ;) Lecz zmieniałem postępowania mojego zachowania. Pomagam nowym graczom w różnych problemach z którymi się spotykają tzn budowanie czy dojscie na biomy. Proszę o rozpatrzenie podania. ;)

hm...neutrala..
+wiek i znajomość gry naprawde dobre
+i prawda pomaga nowym graczom jak i nietylko
- fakt troszkę dość zachowanie nie było odpowiednie , słownictwo również

+wiem,że postanowił poprawić swoje zachowanie więc mam nadzieję,że bedzie tak grzeczny i spokojny jak na ts :)
+i sam sie przyznaje do złego zachowania bravo Ty
powiem tak ja jestem neutralna ale wiem,że jeśli chce to potrafi być naprawde wporządku. Polecam Ci pokazać to,jaki jesteś naprawde i poczekac troszkę na rekru :) 
Mniej toxicu :) 

• Kierownik Hurtworld

Zważywszy na długość otrzymywanych mute. Oraz wyciąganie mojego i Trumana życia na czat co jest poniżej pasa. Mowie Nie. Obraza  - nie ma problemu. Przekleństwa owszem można oko przymknąć. Ale moje życie jest moim. Bez względu na to co i kiedy się w nim wydarzylo. Jesteś jedną z tych osób których nie chce nawet - z braku laku. 

Godzinę temu, eN. napisał:

Zważywszy na długość otrzymywanych mute. Oraz wyciąganie mojego i Trumana życia na czat co jest poniżej pasa. Mowie Nie. Obraza  - nie ma problemu. Przekleństwa owszem można oko przymknąć. Ale moje życie jest moim. Bez względu na to co i kiedy się w nim wydarzylo. Jesteś jedną z tych osób których nie chce nawet - z braku laku. 

Hola, Hola w życie prywatne się nie wcinałem ;) Jedynie mogłem obrażać Trumana ;> A to że wasze dane pojawiły się na czacie to niestety nie moja zasługa. 

Wypraszam sobie że go obrażałem dosyć często. Zaznaczę jeszcze jak to pisał Twój narzeczony "Faworka" i też nie jest święty skoro sam prowokował piszac " BlyaT wy śmiecie, dzieciaki na utrzymaniu mamusi"  ;) No ale nie chce drążyć tematu. Jeśli cie uraziłem w jakiś sposób za swoje słownictwo przepraszam. Dodam jeszcze tylko jedno. Jest pewna osoba co podaje wasze dane Ekipom na serverze. Życzę miłego wieczorku ;)

Tu sie zgodzę jest osoba,która tam po cichaczu rozpowiada o waszym życiu. Ale też racja nie powinno się mieszać czyjegoś życia prywatnego w wirtualny to naprawde już poniżej normy. I z tego wiem to owszem Patryczek nie był święty bo obrażał głównie Trumana ale nie przypominam sobie,żeby pisał cos o waszym życiu prywatnym. Co do tak długich mutów tu też Patryczek ma racje,bo muta wyrywali nawet za napisanie otwierać bramy junt ... wiec to troszke nie było ok. Ale tak czy siak moim zdaniem Patryczek powinieneś udowodnić ,że nie jesteś taki zły jak Cię malują i może wtedy gdy poprawi się Twoje słownictwo coś zdziałać. 
Poza obrażaniem do którego nie raz był prowokowany jest naprawde sympatyczną osobą i mega wporządeczku,. buzka słoneczka :) 

Ale przecież ja nie jestem za każdym to raz a dwa napisałam chyba,że jestem neutralna i że powinien pokazać jaki jest naprawde ze względu na swoje zachowanie ( obrażanie graczy) więc nie wiem o co teraz jest problem. Pozatym wyrazilam swoją opinie tylko . I to,ze nie zauważyłam,żeby akurat on pisał coś na temat waszego życia prywatnego inne osoby owszem ale nie on. 

• Kierownik Hurtworld

Na serwerze jest aktualnie brak wolnych miejsc na stanowisko Heplera.

Musisz poczekać, aż miejsce się zwolni. W tym czasie Twoje podanie będzie nadal otwarte, aby można było pozostawiać opinię na temat kandydatury.

Aktualną listę wolnych miejsc na stanowisko Helpera można zobaczyć tutaj: http://forum.hw69.pl/administracja-serwerów-hurtworld-t425/

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...