Skocz do zawartości
  • 0

Matematyka

hansuxD

Pytanie

Witam chciałbym zaproponować wgranie na serwer plugin matematyka lub coś tego typu ponieważ widziałem to gdzieś ze co jakiś czas pokazuje się zadanie matematyczne pierwsza odpowiedz dostaje nagrodę oczywiście może to być deto lub  tłuszcz lub coś tego typu nagroda należała by do wyboru dla administracj jeżeli wam się spodoba pomysł zrobię ankietę kto za kto nie z góry dziękuje za odpowiedz

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

ja jestem za zrobieniem komendy np /rewardmatma czy cos takiego 

w jednym dniu bedzie mozna by wygrac ity z puli itow na ceki np zielone burek deto tluszcz itp

w drugim najlepsze ubrania : red kurtka zółte spodnie rekawiczki itp 

w trzecim bronie m4auto ,semi pompa bolt itp

w czwartym budowlane : drewno zelazo kamien wapien itp

w piatym i ty na auta i inne pojazdy

w szostym nie mam pojecia 

a w siodmym czyli w niedziele w chwili wprowadzenia tego w niedziele jakies mini rangi tak np jak ostatnio byl wprowadzony eco vip to mozna by dac np mozliwosc rollvip na okres 3 dni lub cos innego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...