Skocz do zawartości

Kolba

Użytkownik
    73
  • Wygrane w rankingu

4

Ostatnia wygrana Kolba w dniu 9 Stycznia 2019

Użytkownicy przyznają Kolba punkty reputacji!

Hurtworld

• Nick w grze
    Kolba
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    ~700h

Ostatnie wizyty

3152 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Kolba

1. qujedenn 🤣🤣 // @Cezary. co Ty piłeś? XD
  2. Kolba

Pokaż swój PULPIT!

Porządek przede wszystkim 😆
  3. Jak najbardziej popieram. Wręcz stwierdzam, że propozycja nie powinna się tyczyć tylko s1, a także pozostałych serwerów.
  4. Kolba

Skąd pomysł na nick?

Troche cicho tu ostatnio na forum, więc pomyślałem, że taki temacik się przyda. Nie rozumiem w czym tkwi problem, ale jeśli coś nie tak to mogę i nawet usunąć...
  5. Hi, temat jest prosty - piszemy skąd wziął się pomysł na nasz nick. A więc Kolba wziął się z postaci zwanej "Kolby King" na serwerze Role Play w SA:MP. Wszyscy mówili na mnie Kolba zamiast Kolby i tak też zostało.
  6. spożyć odrobinę magicznej wody w celu ...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...