Skocz do zawartości
  • 0

VIPy dla Topki

Kokos98911

Pytanie

Siema, dało by się zorganizować dla topki serwera s8 jakieś vipy na tydzień czy coś albo jakaś inna nagroda?Jestem już któryś raz z kolei 1 w topce i nic z tego nie mam a fajnie by było.Myślę ,że innych graczy zachęciło by to do zabijania się bo troszkę nudą jest jak zabijam 20 typa bez niesławy ,a dopiero ten 21 ma niesławność i można coś z niego zdobyć.Oczywiście jest to tylko propozycja.

Pozdrawiam ErykoKanciano znany też jako elkoziomek

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno odświeżyłem podobny temat jednego z graczy o identyczną rzecz, lecz został odrzucony. Mimo to uważam, że lepsze by to było niż poziomy, bo zachęca do walki (gdzie na tym serwerze tylko na meteorach i raidach się można normalnie zabijać, bo w innych sytuacjach graczę nie mają powodu do tego i  unikają nabijania niesławności).

Ogółem jestem na tak i dalej będę wspierał takie propozycje.

Co do zmian dalszych w tą stronę można by zwiększyć satysfakcję graczy za wygranie wipe'a, np. organizując za pośrednictwem helpera oceniane baz i najlepsza ekipa dostaje VIPa dla lidera (lub innej wybranej osoby).

Według mnie s8 to idealny serwer do testowania takich nowości, bo gra na nim przyzwoita liczba graczy i łatwo zajść na nim daleko. Z przyjemnością bym zobaczył jak gracze zareagują na wprowadzenie szybkiego przepalania, mini eventów i chociażby tego pomysłu oraz pozostałych propozycji! :)

Pozdrawiam

EDIT: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...