Skocz do zawartości

Ukasz4321

Pener
    276
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

32

Treść opublikowana przez Ukasz4321

1. YYY ? mordeczko Jak teraz sie pika mainy na 60c4 i w nich jest 5 deto a co dopiero przesuwaki Może lepiej jakieś inne nowości bo nic ostatnio ciekawego nie wpada a nowa osobe zacheci do gry ;
  2. Mordini Nie zrozumiałes co on napisał czytaj ze zrozumieniem
  3. Tylko przypomnę ze ze w wtorek/poniedziałek były kity i każdy odebrał i pikał ;
  4. Co zrobisz innego czasem sa czasem nie nic z tym nie zrobisz , Powiedz mi lepiej co w tym trudnego Spikać baze w 10+ ?
  5. Czy ja wiem , wy grając w 10+ os na luzie nadropicie na te wszystkie mainy , fakt ze troszke za duze ale dla mnie jest to spoko opcja tylko ze jak my zawsze was pikamy to zawsze nic tam nie ma
  6. Ukasz4321

Nowa mapa HW v1

A kiedy bedzie juz nowa mapa ?
  7. Zgłaszam sie ale poprawcie nagrody bo są smieszne a jest 2 dzien wipe
  8. Mam wrzucać takie cos jak pikamy na online i ITEMKI wyjebane?
  9. ograniczenie nadmiernych wulgaryzmów umiejętność zaciekawienia około 200 subskrybentów Jestem na nie
  10. Twój nick / imię: Ukasz4321/Łukasz Wiek: 19 lat Rodzaj współpracy: To tak filmy na yt będę wstawiał , czasami jakiś live może być i oczywiście moge na moich grupach zareklamować wasz serwer a kilka ich mam . Ile czasu zajmujesz powyższym: Jak bedą rajdy będą odcinki czyli tak gdzieś 1,2 razy będą się pojawiać filmiki w tygodniu . Czy już w ten sposób współpracowałeś: Na tym serwerze nie ale kiedyś na innych steamowych serwerach tak . Linki do materiałów: Coś o sobie: Witam mam na imię Łukasz. Mam 19lat , lubię grac w piłkę nożna . W ta gierke juz ponad 10tyś godzin sie uzbierało . Dlaczego Ty: Dlatego ze juz w tą gierke troche przegrałęm i jestem w miare znany na youtubie wyswietlenia w miare robie no i zachecam do gry na tej serwerowni .
  11. Drop x5/x3 jakis tródny "
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...