Skocz do zawartości
  • 0

[Rozwiązane]Zmiana ROLL'i a także KITÓW

mesajah

Pytanie

Witam, zwracam się do graczy jak i również administracji HW69.pl.

Mianowicie przejdźmy do sprawy i zacznijmy mój wywód...

Wiem, że było to już poruszane, lecz nie zostały podjęte w tym żadne kroki praktycznie.

1. Chciałbym zaproponować zmianę "ROLL'a" gdyż ROLL na serwerze S6 jak i innych jest praktycznie ten sam... Oglądając filmy na YouTube na niektórych x5 jest lepszy roll, co można zrobić na serwerze x1000 dostając "głód, koszulkę, strzały 25 czerwonego, czy też inne bzdety" do czego to się może przydać graczowi serwera x1000 jak i nawet x3... Jak już wspomniałem na "niektórych" nie musimy być "wszystkimi", na niektórych serwerach x5,x3 z rolla można otrzymać np. "255 tłuszczu, niebieskiego, kurtki, itp. itd..." Można by zwiększyć cooldown takiego rolla z 30min, np. do 3h lub nawet dodać komendę Helperowi do resetu rolla także z cooldownem do 1h.

2. KIT'y- Kity tzn. dotyczące osób zakupujących np. VIP'a co można na x1000 zrobić z /kit vrajd... dostaje się 10 deto już szybciej to 10 deto znajdziemy na hangarach bądź meteorze jedyna pożyteczna rzecz... Ciąglę piszę o x1000, może niektórych to "wnerwić" lecz tam tylko gram ale zmiany można by zastosować także na innych serwerach odnosi się tu do @!Dark! czy byłyby takowe chęci oraz czy miałbyś czas na zastosowanie takowych zmian, wiem że nie masz więcej projektów na głowie, a także życie prywatne, więc np. jakiś wolny weekend czy także godziny wieczorne byle by te zmiany zostały wcielone w życie, wracając do KIT'ów można by do płatnych rang dodać coś więcej zwiększyć ilośc "deto" bądź zamienić je na gotowe C4, w końcu to jest server x1000 i sam cooldown 24h na odebranie kitu w zupełności wystarczy, teraz odniosę się także do "innych serwerów" oglądając filmy na YT steamowskie wersje posiadają bardziej urozmaicone KIT'y. KIT'y na HW69.PL nie zostały zmienione praktycznie do 1.5 roku bo taka trwała moja przerwa od czasu odejścia "Harrytic'a" ze stanowiska- mogę się mylić za co przepraszam.

Także proszę o przeczytanie mojego wywodu  przez graczy jak i zarówno administrację, sądzę że urozmaiciło by to grę na serwerze i po konkretnej reklamie np. YouTube czy tez inne platformy mogło by przynieść korzyści dla serwrowni.

Pozdrawiam.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...