Skocz do zawartości
  • 0

[Rozwiązane][ItemV2] Problem z połączeniem LOST CONNECTION HW itemv2 [temat zbiorczy]

!Dark!

Pytanie

• Właściciel

Otrzymujemy dość często wiadomości typu:

Cytat

Witam mam problem z serwerem itemv2, otoz gdy chce wbic se na serwa to nie laduje sie wgl. Wyglada to jakby serwa wywalilo. pls HELP

Problem najprawdopodobniej tkwi w słabej optymalizacji klienta ItemV2, który wymaga bardzo dobrego połączenia internetowego, gdyż przesyła dużo danych szczególnie podczas łączenia się z serwerem czego często skutkiem są komunikaty błędów typu "lost connection to the server", "utracono połączenie z serwerem". Problem zgłoszony jest developerom Hurtworld'a i może wkrótce doczekamy się jakiejś łatki, tymczasem rozwiązaniem pomagającym niektórym osobom jest uruchamianie serwerów przy pomocy IP numerycznego. IP naszych serwerów to:

• dla serwera s7 wpisujemy pod F1: connect 193.70.54.77
  • dla serwera s11 wpisujemy pod F1: connect 164.132.203.99:12872

Klienta należy uruchamiać poprzez plik Hurtworld.exe

Spróbować można również uruchamiać klienta jako administrator.

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tak.

Przy włączaniu gry nie możesz klikać nic, nic nie mówić gdy siedzisz na ts czy coś, najlepiej to zamknij wszystkie niepotrzebne programy otwarte w tym czasie.

Jeżeli błąd będzie się powtarzał spróbuj zrobić coś takiego że przy zresetowaniu kompa wyłącza uruchamianie steama i następnie uruchom go własnoręcznie i nadal spróbuj się połączyć na jakiś serwer.

Gdy nawet to nie pomoże to zaktualizuj wszystkie aktualizacje oraz stare sterowniki, po tym co wysłałeś to można tylko zaobserwować że albo coś ci blokuj możliwość połączenia się z serwerem albo z automatu crashuje

Jeżeli coś z tego nie pomoże to pisz spróbuję coś jeszcze ogarnąć.

Witam za każdym razem kiedy próbuję wejść na jakikolwiek  serwer item v2 dostaję  po chwili ładowania problem pokazany na ss.  Rozmawiałem o tym z moderatorami na team speaku około godziny próbowałem pobierać  od nowa kilka razy, resetować steam/komputer ,reinstalowac  eac ,wyłączałem nawet zaporę nic nie pomaga :/ jak by ktoś umiał pomóc bym był bardzo wdzięczny :)

sc hw.png

Podczas wchodzenia na servery społeczności przy (loading inbuilt mod) wywala mnie z servera i dzieje sie tak jak na ss .
Na officjale nie mam takiego problemu . Po około 3 godzinach udaje mi sie wchodzić na server ale to zajmuje za dużo czasu i chce żeby ktoś mi pomógł.
Używałem Drive boostera . Warto też dodać że niedawno mialem format , lecz nie mysle ze to przez to . w v1 nie mam zadnych problemów .
Mam wersje steam.

ssss.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...