Skocz do zawartości
  • 0

[Rozwiązane][ItemV2] Problem z połączeniem LOST CONNECTION HW itemv2 [temat zbiorczy]

!Dark!

Pytanie

• Właściciel

Otrzymujemy dość często wiadomości typu:

Cytat

Witam mam problem z serwerem itemv2, otoz gdy chce wbic se na serwa to nie laduje sie wgl. Wyglada to jakby serwa wywalilo. pls HELP

Problem najprawdopodobniej tkwi w słabej optymalizacji klienta ItemV2, który wymaga bardzo dobrego połączenia internetowego, gdyż przesyła dużo danych szczególnie podczas łączenia się z serwerem czego często skutkiem są komunikaty błędów typu "lost connection to the server", "utracono połączenie z serwerem". Problem zgłoszony jest developerom Hurtworld'a i może wkrótce doczekamy się jakiejś łatki, tymczasem rozwiązaniem pomagającym niektórym osobom jest uruchamianie serwerów przy pomocy IP numerycznego. IP naszych serwerów to:

• dla serwera s7 wpisujemy pod F1: connect 193.70.54.77
  • dla serwera s11 wpisujemy pod F1: connect 164.132.203.99:12872

Klienta należy uruchamiać poprzez plik Hurtworld.exe

Spróbować można również uruchamiać klienta jako administrator.

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry, bądź dobry wieczór! Chciałbym prosić o pomoc :) Wie ktoś jak to naprawić. Chodzi mi o to, że jak wchodzę na serwer itemv2 to 1 razem mnie daje do menu (normal) a za drugim ładuje się lecz po loading mod build (coś tam) wywala mnie do menu i pisze "Utracono połączenie z serwerem!" Dodam jeszcze iż na poprzedniej wersji itemv2 mnie za 1 razem tez wywalało ale za drugim normalnie daje mnie na serwer. Z góry dziękuje za pomoc! :D Miłego dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...