Skocz do zawartości
  • 1

Rola lvl w grze

Pablo12345

Pytanie

Siema, piszę w sprawie zwiększenia roli i opłacalności expienia na tej serwerowni, urozmaiciłoby to na pewno gierkę, a to co teraz dają lvle nie jest zbyt zachwycające. Chodzi mi tu głównie o serwery z dłuższym wipem, ew. zwiększenie expa ze skałek i zwierząt na tych z krótszym.

Proszę również o wyjaśnienie usunięcia komendy za 50 lvl, a raczej niemożliwość jej użycia, bo kiedy wpiszemy ją w okno czatu nie wyświetla się, że takowej komendy nie ma.

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
2 godziny temu, Pablo12345 napisał:

Proszę również o wyjaśnienie usunięcia komendy za 50 lvl,

Proszę raczej o podanie nazwy komendy, gdyż niezbędne do ich użycia wymagania bywały zmieniane.

2 godziny temu, Pablo12345 napisał:

to co teraz dają lvle nie jest zbyt zachwycające

Może jakaś lista proponowanych bonusów? Łatwiej by było wtedy do tego się odnieść, co warto wprowadzać/ewentualnie co da się wprowadzić w miarę szybko.

10 minut temu, !Dark! napisał:

Proszę raczej o podanie nazwy komendy, gdyż niezbędne do ich użycia wymagania bywały zmieniane.

Może jakaś lista proponowanych bonusów? Łatwiej by było wtedy do tego się odnieść, co warto wprowadzać/ewentualnie co da się wprowadzić w miarę szybko.

Dark, wydaje mi się, że wcześniejsze lvlowanie było lepsze dla nas dla graczy niż to co jes teraz (predkosc auta i plecak)

31 minut temu, !Dark! napisał:

Chodzi mi o komendę /jump. Po jej wpisaniu nic się nie wyświetla - po wpisaniu np. /dewdddedewded otrzymujemy informacje "Nieznana komenda". Nie rozumiem również blokady bh z górki, myślę że był to normalny element gry, nie było potrzeby tego blokować. Jeśli chodzi o bonusy to np. szansa na unik( nw czy już takiego nie ma), mniejszy dmg od upadku, wyższy skok (taki jak kiedyś), możliwość dodatkowego home za np. 15 leveli, zwiększenie expa zdobywanego wprost proporcjonalnie do lvla.

• Prezes
10 godzin temu, Pablo12345 napisał:

Nie rozumiem również blokady bh z górki, myślę że był to normalny element gry, nie było potrzeby tego blokować

Nie było potrzeby blokować a co druga skarga to był cheater z autoBH, jest potrzebna blokada, jak już to można ją spróbować zmodyfikować ale nie usuwać.

2 godziny temu, Dada napisał:

Lagi byly tylko na jednym wipe.

Ja grałem długo na tej serwerowni I 3 lata temu jedyny serwer bez lagów to było s2 A na innych były cofki I podczas skakania zatrzymywało postać A Ty mi piszesz że na jednym ile były tylko lagi rok temu w wakacje rzeczywiście na jednym wipe były lagi takie że na meteor nie dało się Nawet do jechać.

6 minut temu, Kostuch napisał:

Ja grałem długo na tej serwerowni I 3 lata temu jedyny serwer bez lagów to było s2 A na innych były cofki I podczas skakania zatrzymywało postać A Ty mi piszesz że na jednym ile były tylko lagi rok temu w wakacje rzeczywiście na jednym wipe były lagi takie że na meteor nie dało się Nawet do jechać.

"Blokada Auto BH" która łamie nogę jest od niedawna i zdecydowanie jest mniej cziterów, piszesz ze sa lagi na serwerach i ze sie nie da latac na AUTO BH to ci odpowiedzialem ze lagi w ostatnim czasie były tylko na jednym wipe :)

Godzinę temu, Dada napisał:

"Blokada Auto BH" która łamie nogę jest od niedawna i zdecydowanie jest mniej cziterów, piszesz ze sa lagi na serwerach i ze sie nie da latac na AUTO BH to ci odpowiedzialem ze lagi w ostatnim czasie były tylko na jednym wipe :)

To my piszemy l latach czy blokadzie bh? Jeżeli Ty uważasz że tutaj nie ma lagów to ty chyba na innych serwerach nie grałeś I nie wiesz jak wygląda gra bez lagów. Poza tym byłem chyba tydzień temu na s1 I nie dało się z łuku strzelać bo zadawał puste hity I się bugował co chwilę

1 minutę temu, Kostuch napisał:

To my piszemy l latach czy blokadzie bh? Jeżeli Ty uważasz że tutaj nie ma lagów to ty chyba na innych serwerach nie grałeś I nie wiesz jak wygląda gra bez lagów. Poza tym byłem chyba tydzień temu na s1 I nie dało się z łuku strzelać bo zadawał puste hity I się bugował co chwilę

No właśnie o tym wipe mówię ze na tym były lagi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...