Skocz do zawartości

Pympol93

Pener
    104
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

3

Treść opublikowana przez Pympol93

1. Jak najbardziej za. Mialem okazje wspólpracowac, mam przyjemnosc razem grac. CZlowiek z pelna garscia pomyslow i wiedza ktorej przecietny gracz nie posiada. Co wiecej potrzeba go jak cholerka bo wiemy jak jest i moze ktos w koncu skonczy z tym nieladem i arogancja w stosunku do graczy , niech zwyciezy DEMOKRACJA !! ( wybaczcie za brak znakow interpunkcyjnych klawiatura [*])
  2. W piatek jest wipe na s1 gdzie gra wiele graczy i kolidujace wipy na dwoch serwerach najbardziej grywalnych nie wchodzi w gre
  3. Jestem za starym ustawieniem . Wtorek wipe i 7 dni trwa dziekuje dobranoc
  4. Witam serdecznie ,dzis odbyl sie mini event na s8 Zorganizowany przeze mnie wraz z Gjanko ktory przygotowal cala arenke przy wspolpracy z ekipa W11 ktorej serdecznie dziekuje za materialy na budowe. Mam nadzieje ze ten mini event sie podobal , a postaram sie na przyszlych wipe robic ich wiecej o ile gracze s8 beda chcieli Nagrody mysle ze tez sie podobaly takze dziekuje wszystkim za przybycie i zycze udanej i milej gry !!! Pozdrawiam wasz Pympol i Gjanko !!!
  5. konstantynopolitańczykowianeczka
  6. Pympol93

Potrzebna POMOC

WItam wszystkich bardzo serdecznie ;). Zamieszczam ten temat tutaj, bo tutaj moge . Chcialem skierowac sie do was do wszystkich graczy o prosbe, a mianowicie ... Moj przyjaciel ulegl powaznemu wypadkowi , podczas usuwania skutkow nawalnic w moim regionie porazil go prad wysokiego napiecia ;/ . Sytuacja jest powazna gdyz bez dalszej rehabilitacji i operacji moze miec amputowane obie dlonie, to straszne gdyz chlopak ma 24 lata ;/ . Grywal ze mna wczesniej w rozne gierki i mial tez pogrywac ze mna w hurta w niedalekiej przyszlosci, ale by to zrobic potrzebne sa pieniazki na jego leczenie. Wkleje tu link do jego strony z fb. Z gory bardzo dziekuje za kazdy grosz czy tez udostepnienie linku u siebie na tablicy. Kazdy grosz sie przyda pozdrawiam wasz Pympol. https://www.facebook.com/Pomoc-dla-Daniela-Daniel-Miętkiewicz-285578708594048/?hc_ref=ARSS5Ez6Rf-rVxakDX0zbibdV_RJyMedgVZWbTxVwxJYebFkmK4Q32fewxcA_k5hxWQ&fref=nf
  7. KEK is the best team !!!!
  8. Gratulujemy , mam nadzieje ze sie podobalo
  9. Pamiętajcie o pobraniu najnowsZych modow by wbić na event! !!☺
  10. Brak wolnych miejsc na event !!!
  11. bedzie chcial skrzywdzic Pympola ktory sie upil bo...
  12. ZAPRASZAMY NA ZAPISY !!!!
  13. JEden z nich zginal, byl to ...
  14. Sklep byl wysadzony i sklepali totem ...
  15. umierac jesli w sklepie nie ma zimnego alko :<. lecz z pomoca ...
  16. Wypil im caly bimber :< , jednakze ..
  17. Jednak one doprowadzily ich do wielkiej fabryki kekow, ktorzy pedzili w tym miejscu nielegalny bimber show !!!, wiec ...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...