Skocz do zawartości

[Przyjęty][TS3] fяσѕтєк

FrostyPrasley38

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: fяσѕтєк
  • UniqueID:  z1HUBqoqVtS93kEFS2mDg5Cgs34=
  • Pierwsza Wizyta: 2019-01-25 20:54:37
  • Data urodzenia: 10.06.2002
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 9
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 9
  • Kariera na TS3: Pełniłem funkcję helpera s12 i admina na owej serwerowni
  • Dlaczego ten TS?: Ponieważ grałem na tej serwerowni trochę czasu i chciałbym powrócić do pomocy
  • Rozmiar buta: 43
  • Kilka słów o sobie: Mam na imię Patryk mam 17 lat. Moimi zainteresowaniami są informatyka i mechatronika i tym podobne ciekawe rzeczy. Jestem kulturalną osobą. W wolnym czasie uczę się gry na skrzypcach.
  • Czas na TS: 5-6h a w weekendy do 7h
  • Co zmieniłbyś na Serwerze: Według mnie cały ts jest zadbany administracja sprawująca piecze nad nim jest na prawdę dobra 
  • Co chciałbyś robić: Chciałbym pomagać przede wszystkim graczom jak i innym administratorom w potrzebie współpracować i przede wszystkim być uczciwą osobą wobec innych

Ps. Teraz zanim ktoś pomyśli sobie co ten człowiek tu pisze to chciałbym przeprosić całą serwerownie a głównie Głównego właściciela serwerowni Dark Kierownika Ts3.Madaniego i obecną Panią Kierownik Hurtworld En oraz tamtejszych kolegów z administracji TS jak i Hw a w szczególności  Marcela dla którego nie byłem zbyt miły za całą tą sytuację która miała miejsce moje rzekome nieobecności i przesiadywanie na innym ts przez cały czas

• Prezes

Twoim ostatnim podaniem zakończyłem zdanie, że po zmianie Kierownika możesz kombinować z powrotem, ja nadal Kierownikiem jestem więc wiązać się to będzie z tym że przekonywać mnie nie będziesz, bo jeśli uda ci się przekonać osoby które poniekąd znały sytuacje z tobą i zgodzą się dać ci szanse wtedy będziesz ciężko zapier*alał i pokażesz czy na prawdę chcesz nam pomóc czy zaszkodzić, niżej oznaczam dwie osoby z którymi musisz pogadać i proszę o ich wypowiedzi pod podaniem oczywiście po rozmowie. ( Darka w to nie mieszam bo ma ważniejsze sprawy na głowie ).

@Marcel.@eN.

Nie spodziewałem się tego, że to napisze ale jestem na TAK, ponieważ znam frostiego długi okres czasu nawet graliśmy razem w hw, lecz jego praca, którą wsadził w tego ts jak jeszcze nie było nowego kierownika była ogromna, wykonywał ją perfekcyjnie i dbał o wszystko. Myślę, że jest to osoba na odpowiednie stanowisko.

• Mad. zablokował(a) ten temat
  • Mad. zmienił(a) tytuł na [Przyjęty][TS3] fяσѕтєк

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...