Skocz do zawartości

[Przyjęte][TS3] RaTaJ

Rataj

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:RaTaJ
UniqueID: HaqaQBz3l1QgA8FKDnD9ZDnDbb8=
Pierwsza Wizyta: 06.01.2017
Data urodzenia: 08.04.2001r.
Wiedza o tsie od strony Usera [1-10]: 9/10
Wiedza o tsie od strony Admina [1-10]: 6/10
Kariera na TS3: Byłem kiedyś administratorem serwera znajomego ale niestety serwer został zamknięty po 2 miesiącach.
Dlaczego ten TS?: Ponieważ siedzę dosyć często na ts3 ,oraz pomagam na ts ile to możliwe. Oraz jestem miłym i zawsze uśmiechniętym graczem.
Rozmiar buta: 43.5
Kilka słów o sobie: Mam na imię Miłosz mieszkam w małej wsi na Dolnymśląsku. Jestem młodym i ambitnym chłopakiem interesuję się informatyką oraz motoryzacją.
Czas na TS: od 4 do 9 godzin 
Co zmieniłbyś na Serwerze: Dodał bym ogólnodostępną strefę muzyczną (bo poczekalnia to poczekalnia).
Co chciałbyś robić: Chciałbym nadawać kanały oraz rejestrować użytkowników.

Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...