Skocz do zawartości

[Przyjęte][TS3] Incognito™

Incognito

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: Incognito™
  •  UniqueID: teLoB4Pu9DGcNRo8l8AzlfMKFSE=
  • Pierwsza Wizyta: dokładnej daty nie podam ale było to ok 2 lat temu
  • Data urodzenia: 28.08.1999
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 9
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 9
  • Kariera na TS3: (jakie funkcje pełniłeś/aś na serwerach i co to były za serwery) posiadałem łącznie 3 ts (35,60 i 110 slotów) dodatkowo byłem adminem na teamspeaku (128s)
  • Dlaczego ten TS?: (minimum 2 zdania rozbudowane) wybrałem ten ts ponieważ gram na tej serwerowni a także jestem tu helperem. Dodatkowo brakuje ludzi na ts więc się zgłaszam, aby ich odciążyć z części pracy :)
  • Rozmiar buta: 46
  • Kilka słów o sobie: (minimum 5 zdań wielokrotnie złożonych)Na imię mam Rafał pochodzę z woj. dolnośląskiego dokładnie z okolic Głogow. Jestem spokojną osobą trudno mnie wyprowadzić z równowagi chciałbym pomóc się w zajęciu ts'em, jak widać jestem również helperem na s1. Aktualnie ukończyłem szkołę w wolnym czasie jeżdżę w dłuższe trasy na moto jak i również z ekipą gramy w hurtworlda lub cs:go. spędzam bardzo dużo czasu na tym ts najczęściej w nocy więc myślę że moja pomoc może się przydać :)
  • Czas na TS: 5-15h dziennie
  • Co zmieniłbyś na Serwerze: na ts bym nic nie zmieniał wszystko jest poprawnie zrobione
  • Co chciałbyś robić: (za co chciałbyś odpowiadać jako Starszy Admin, jeśli już do tego dobrniesz) jako starszy admin chciałbym udoskonalać i ciągle rozwijać ts :)
  • Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera
  • Kierownik TeamSpeak

Na plus:

- aktywność

- staż

Na minus:

- brak informacji, na dole podania, o zapoznaniu się z regulaminem działu i regulaminem serwera.

- pierwsze połączenie możesz sprawdzić będąc na serwerze TS nie musisz go pamiętać. ;)

- wchodzenie na kanał bez pytania, a gdy zostałeś poproszony o zapytanie się przed wejściem robisz to ponownie i odpowiadasz: "I tak będę wchodził bez pytania".

5 minut temu, Marcel. napisał:

Na plus:

- aktywność

- staż

Na minus:

- brak informacji, na dole podania, o zapoznaniu się z regulaminem działu i regulaminem serwera.

- pierwsze połączenie możesz sprawdzić będąc na serwerze TS nie musisz go pamiętać. ;)

- wchodzenie na kanał bez pytania, a gdy zostałeś poproszony o zapytanie się przed wejściem robisz to ponownie i odpowiadasz: "I tak będę wchodził bez pytania".

sprawa została dawno wyjaśniona a dalej drążysz temat trochę już tego nie rozumiem :/ 

7 minutes ago, Marcel. said:

Na plus:

- aktywność

- staż

Na minus:

przynajmniej nie jest niedojebany i nie rozmawia z własnym kanałem 🙂

Na + :

Nie jest wulgarny 

Nie traktuje graczy z góry 

Przyjazny 

Uprzejmy 

Pomocny 

Staż jaki ma na serwerowni hurtworld 

Lepszy stary gracz hw do lekkiego szlifu na ts niż nowa osoba w i tak kruchej administracij

Odemnie wielkie TAK, jeżeli będzie trzeba to wiem że każdemu pomożesz nie patrząc czy kogoś lubisz 

• Marcel. zmienił(a) tytuł na [Przyjęte][TS3] Incognito™

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...