Skocz do zawartości

[Przyjęte][TS3] Anka <3

Anka

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Anka <3

UniqueID: Ear+3PKalo3uH05uISD25TYmYQU=

Pierwsza Wizyta: W tamtym roku

Data urodzenia: 06.02.2000

Wiedza o TS3 od strony Usera : [1-10]: 9v

Wiedza o TS3 od strony Admina :  [1-10]: 8

Kariera na TS3: Byłam adminką na swoim TS3

Dlaczego ten TS?: Są fajni admini i osoby :)

Rozmiar buta: 37

Kilka słów o sobie: Jestem Ania. Jako hobby mam jazdę konną , klasa N. Lubię uprawiać sporty i dobrze się bawić. Nie pije, nie pale i tp, nie kręci mnie to. Dużo gram na komputerze i rozmawiam na ts.

Czas na TS: głównie to popołudniu mniej więcej od 16-20 w weekendy dłużej.

Co zmieniłbyś na Serwerze: Nic bo jest doskonały

Co chciałbyś robić:  Pomagać nowym się odnaleźć, tworzyć kanały osobom które tego potrzebują, odpowiadać na wszelkie pytania początkujących i wiele więcej rzeczy z tym związanych   

Jestem na NIE, nie spełniasz wymagań.

1. Cytat

Tworząc podanie każdy musi posiadać identyczny nick na TSie jak i na forum. W przypadku, kiedy nick w trakcie używania Serwera został zmieniony, a użytkownik chce go zmienić na forum musi skontaktować się z Adminem w celu zmiany nicku. Podania z różniącymi się nickami będą odrzucone z automatu.

Dodając, wszystkie TAK u góry są po prostu od stulejarzy, którzy piszą to jedynie by zabłysnąć przed dziewczyną, a wymagań nikt nie czyta. Po drugie składnia zdań leży, a to też jest wymagane. ;)

1 godzinę temu, blackearl napisał:

Jestem na NIE, nie spełniasz wymagań.

1.  

Dodając, wszystkie TAK u góry są po prostu od stulejarzy, którzy piszą to jedynie by zabłysnąć przed dziewczyną, a wymagań nikt nie czyta. Po drugie składnia zdań leży, a to też jest wymagane. ;)

Nie rób sobie wrogów bo jakbyśmy cie znali to byśmy cie nauczyli kultury :)

I nie muszę zabłysnąć przed dziewczyną bo juz ją mam

10 godzin temu, xXMaTriXx napisał:

Nie rób sobie wrogów bo jakbyśmy cie znali to byśmy cie nauczyli kultury :)

I nie muszę zabłysnąć przed dziewczyną bo juz ją mam

Temat dotyczy podania, Twój post jest nie na miejscu i nie dotyczy podania więc powinieneś otrzymać pkt. ostrzeżeń za spam. Każdy ma swoje zdanie i swoją opinie, ja mam taką a nie inną i nie powinno Cię to wgl. interesować i skończ pajacować bo ledwo mutacje przeszedłeś chłopczyku.

2 godziny temu, blackearl napisał:

Temat dotyczy podania, Twój post jest nie na miejscu i nie dotyczy podania więc powinieneś otrzymać pkt. ostrzeżeń za spam. Każdy ma swoje zdanie i swoją opinie, ja mam taką a nie inną i nie powinno Cię to wgl. interesować i skończ pajacować bo ledwo mutacje przeszedłeś chłopczyku.

Ledwo mutacje ??????człowieku to ze skończyłeś te 17 lat to mnie nie obchodzi bo inteligencją jesteś na poziomie 11 latka, ja interweniuje bo obrazasz mnie, oraz ludzi wyżej.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...