Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] <unhappy black and white>

unnhappy

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: unnhappy
Nick w grze: unhappy black and white
Imie: Michal
Mikrofon: Tak
Mutacja: Mialem
Znajomosc regulaminu: 10/10
Znajomosc gry: 8/10
Czas jaki mozesz poswiecic serwerowi: W weekendy jestem caly czas dostepny, a w srodku tygonia od godziny 15 do 22
Czy pelniles kiedys taka funkcje: Nie 
Cos o sobie: Lubie spedzac wolny czas przy komputerze :) Lubie szukac nowych przyjazni.
Dlaczego ty: Dlaczego ja ? W sumie to dobre pytanie otóz chcialbym aby na serwerze panowala mila i przyjazna atmosfra.Zeby nikt nie wyzwal czyis rodziców od najgorszywch i w sumie fajnie jakby ktos to ogarnial, moze tez i dla tego ze po prostu lubie grac w te gre poznalem wielu ludzi na któryhc wiem ze moge polegac :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...