Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] RYKzYT

RYKzYT

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: RYKzYT
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: RYKzYT
  • SteamID: 76561198244445832
  • Imię: Maciek
  • Mikrofon: Tak posiadam blue yeti
  • Mutacja: Głos bardzo tonowy (ludzie po głosie mówią że mam 30 lat)
  • Znajomość regulaminu: 9/10
  • Znajomość gry: 8/10 
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: od 5 do 10 godz zależy od dnia
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Byłem moderatorem, który zajmował się eventami i ludzie byli bardzo zadowoleni nie z nagród a z pomysłu na event
  • Coś o sobie: Mam 18 lat jestem grafikiem, PhotoShop używam przez 5 lat i wykonuje fajne prace chodzę do szkoły i po szkole lubię grać na serwerze s9 [x1000][Steam]
  • Dlaczego Ty: Myślę, że przyda się jeszcze jeden helper, bo nie zawsze jeden helper ma czas, żeby nadzorować zachowanie graczy.
W dniu 4.01.2019 o 16:41, Kolba napisał:

Nadal nie poprawiłeś tytułu tematu. 🤔

A tak poza tym, to podanie krótkie, aczkolwiek myślę, że ciekawe. Potrzebny jest helper na s9, więc myślę, że można dać mu szansę. ;)

Już poprawiłem ale nwm czy teraz jest dobrze bo nie wiem w czym jest błąd

ze względu na to iż było z tym podaniem taki wielki problem aby dociągnąć go do prawidłowej formy i widoczne problemy z czytaniem ze zrozumieniem i dostosowaniem się do wzoru pod podanie w chwili obecnej odrzucam podanie mimo że przydałby sie jeszcze jeden Helper

napisanie podania prawidłowo nie jest aż tak trudno tobie to jednak znacznie sprawiło trudności choć byli już młodsi którzy za pierwszym razem napisali rozbudowane podania i nie było z nimi problemu

tutaj ewidentnie problem jest 

nie skreślam twojej kandydatury całkowicie dlatego za jakiś czas 2 tygodnie lub miesiąc możesz spróbować ponownie (w regulaminie jest że po tygodniu już można, ale to by było już zbyt łatwe bo by wystarczyło kopiuj i wklej zrobić)

• Kierownik Hurtworld

Z całym szacunkiem, była prośba o wytłumaczenie jak napisać podanie. Skończyła się banem dla niewinnego Stalkera i zdjęciem rang. Zanim zaczniecie wszyscy wymagać czegoś od innych zacznijcie od siebie.

Najpierw zacznijcie innych szanować. Bez tego nawet nie zaczynajcie rozmowy.

Do jasnej ciasnej jak można wymagać od osoby, która usilnie pyta, prosi, upewnia się jak to napisać i nie udzielić jej żadnej sensownej informacji.

To jest FORUM a nie zgaduj zgadula. Domyśl się, popatrz, przeanalizuj.

Jak można wymagać od kogoś tego by napisał poprawnie podanie (ewidentnie chłopak nie wiedział jak i prosił do cholery o pomoc) a samemu nie jest się w stanie zacząć zdania od WIELKIEJ LITERY. Nie wspominam już o interpunkcji. Żenada. Przez wielkie Ż. I wstyd. Serio jest mi wstyd.

Dark powiedział, że przyda się Helper na serwer s9. Taką otrzymałam odpowiedź. Mogę Cię zrekrutować w tą niedzielę dopiero, ponieważ pt i sb mnie nie ma. Chyba że odpowiadają Ci godziny typu: 22.

Twoje grafiki są fantastyczne, więc stanowisko grafika tez zostanie przedyskutowane.

PS Jeżeli macie problem jakikolwiek związany z forum piszcie do mnie.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...