Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Exo

ExoHurtWorld

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  ExoHurtWorld
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: ♦fℓαѕн♦ Exo
  • SteamID76561198277510394
  • Imię: Wiktor
  • Mikrofon: dobry
  • Mutacja: jest
  • Znajomość regulaminu: 90%
  • Znajomość gry: 100%
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 2-3h na tygodniu 3-5h w weekend
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: NIgdy 
  • Coś o sobie: Mieszka koło Radomia, jestem wysoki (190cm). Interesuje się motocyklami, siatkówką oraz informatyką. 
  • Dlaczego Ty: Myślę ze nadaje się na to stanowisko ponieważ, można mi zaufać, lubię pomagać oraz jestem przyjacielski.

Powiem tak komentarze typu zaje... Ziomek itp na mnie nie działa podajcie chociaż powody  dlaczego on po 3 na osobę ja na ten moment uważam że jest za dużo administracj na serwerach chyba że chodzi o jeden z serwerów gdzie nikogo nie ma ale jeśli s1 lub któryś z zajętych serwerów sorry  na nie może dlatego że ledwie go kojarze

@hansuxD jeżeli danej osoby nie znasz lub nie kojarzysz to po co się wypowiadać na jej temat ? A komentarze typu "ZAJEBISTY ZIOMEK"  powinna uwzględniać osoba do tego przeznaczona czyli admin forum :D;) 

Co do podania to tak :

+Pomocny

+Admin TS3 [Czyli już rekrutowana osoba, a także powiązana w jakiś stopniu z siecią]

+Wiek

+Mutacja

+Znajomość gry

+Znajomość regulaminu

+Sporo czasu na dany serwer

Dziękuję :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...