Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Queen

Kasia

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum : Queenn 

Nick w grze : Queen

Steam ID 76561198085851037

Imię : Kasia Katarzyna :)xD 

Mikrofon: Obecny i sprawny , działający prawidłowo :) 

Znajomość Regulaminu : Przeczytany , Dokształcany na bieżąco !

Znajomość gry - 100% 

Czas jaki moge poświęcić grze - Do 8 godzin dziennie :P

Czy pełniłam taką funkcje - w Hurtworldzie nie :) Ale świat do odważnych należy :) 

Coś o Sobie - Stanowcza, KOBIETA Z JAJAMI (nie dosłownie) - Lubie wprowadzać ład i porządek ... strasznie nie lubię gdy gram i dzieci typu (10-13 lat ) lecą na czacie samymi ku**ami , naprawdę to uprzykrza grę DLATEGO JA TO ZMIENIĘ ;) Jestem do pogadania (Pozdrawiam Haba i Cs'go ) wyrozumiała .... itd nie będę się zachwalać bo trochę jakbym się podlizywała :) 

a to nie o to w tym chodzi :D:D:D 

Dlaczego Ja ? - Bo myślę ze się nadaje - bo kto ogarnie facetów jak nie KOBIETA :) A tak poważnie myślę że spełnię swoją role idealnie ! :) 

siema 

szczerze powiedziawszy  jest miejsce ponieważ nas jest trzech A Max to cztery.

Jednak ja gram na s3 od kilku wipe i nie przypominam sobie twoje nicku żebyś grała.Moze bylas pod innym Nickiem.Teraz to poczekaj na sprawdzenie logów przez adm.Ja jestem Za ponieważ praktycznie grający jestem Sam bo rataja nie widziałem ani razu od podjęcia stanowiska Helpera na s3 A neyst czasem wbija nie powiem .

także powidzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...