Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Papierzak

papieszu

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: papieszu
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Aktualnie Papierzak, inne nicki to min: Joker, D3mon, Starszy Simba
  • SteamID: 76561198982966876
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: 420
  • Imię: Damian
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Tak
  • Znajomość gry: Tak, posiadam około 4.5k godzin
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Dość sporo gdyż uczę się w weekendy, od tego wipe mam w aktualnej chwili chyba 26 godzin.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak pełniłem te funkcję z tego co pamiętam prawdopodobnie na którymś z waszych serwerów, ewentualnie była to inna serwerownia
  • Coś o sobie: Mam na imię Damian, gram w hurtworlda od ponad 4lat. Interesuję się e-sportem, motoryzacją oraz edytowaniem zdjęć/muzyk w różnych programach. Z charakteru raczej zazwyczaj spokojny. Na serwerowni hw69 gram już dość sporo oczywiście też ze sporą przerwą ponad jak się nie mylę 6-9miech, kiedyś też posprzeczaliśmy się z jednym z administratorów z tego została nałożona kara oraz pkt ostrzeżenia.
  • Dlaczego Ty:  Myślę, że ja ponieważ pełniłem taką funkcję już nie jednokrotnie w wszelakich grach typu mc, cs 1.6, cs:go itp. Oraz na serwerze nie wliczając el_patrona to nie widać praktycznie nikogo późniejszymi wieczorami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...