Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] MateoGaming

MateoGaming

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: MaciejewskyPL
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: było ich dużo,obecnie MateoGaming
  • SteamID: 76561198827293203
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: brak Ekipy
  • Imię: Mateusz
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: 90%
  • Znajomość gry: 100%
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 4-10h dziennie 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie
  • Coś o sobie: Nazywam się Mateusz jestem miłą osobą jeśli się mnie lepiej pozna, w gry poświęcam dużo czasu zwłaszcza w Hurtworld jestem szczerą osobą i zdarzają mi się wulgarzymy i nie ukrywam bo tego każdy działa pod wpływem  emocji.

• Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? nie miałem okazji zostać Helperem na jakimś serwerze,chciałbym w końcu zmienić coś na tym serwerze bardzo często bywam na tym serwerze i widzę dużo nienawiści,wulgaryzmu, i brak szacunku. A administracja nie zawsze ma czas żeby wchodzić na każdy serwer i sprawdzać czy jest porządek i czy jest przestrzegany regulamin. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...