Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] LermoN

LermoN

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Lermon
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Lemon99 hw69.pl 
SteamID: (preferowany steamID64, na serwerze komenda /steamid) 76561198360049927
Klan/Ekipa w jakiej grasz: BST
Imię: Tomek 
Mikrofon: Mam sprawny mikrofon 
Mutacja: Tak  
Znajomość regulaminu: 10/10
Znajomość gry: W hurtwordla mam około 6000h więc znajomość jest 
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Czas który mogę poświęcić jest spory nocki i spora aktywność w dzien 
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak 
Coś o sobie: (najlepiej około 5 zdań, tak żeby coś opisać, ale i nie przynudzać) Mam na imię Tomek mam 18 lat od dłuższego czasu interesuję się motoryzacją oraz grami i lubię pograć w hw :P
Dlaczego Ty: Mam sporo czasu na gre na serwerze a jak to na s8 na czacie jest często młyn więc jestem w stanie to ogarnąć  

• Marcel. zmienił(a) tytuł na [Helper] LermoN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...