-
Content Count
6 -
Last visited
-
Days Won
2
LermoN last won the day on March 8
LermoN had the most liked content!
Community Reputation
4 NeutralnyAbout LermoN
-
Rank
[ Nowy Helper S8 ]
Hurtworld
-
Nick w grze
Lemon99
-
Znajomość gry
-
Czas gry
6000h
Recent Profile Visitors
366 profile views
-
Kacperek213 started following LermoN
-
LermoN started following Szybszy wipe, [Przyjęte][Helper] LermoN, [Odrzucone][Helper] Lermon and and 1 other
-
Nick na forum: Lermon Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Lemon99 hw69.pl SteamID: (preferowany steamID64, na serwerze komenda /steamid) 76561198360049927 Klan/Ekipa w jakiej grasz: BST Imię: Tomek Wiek: 18 Mikrofon: Mam sprawny mikrofon Mutacja: Tak Znajomość regulaminu: 10/10 Znajomość gry: W hurtwordla mam około 6000h więc znajomość jest Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Czas który mogę poświęcić jest spory nocki i spora aktywność w dzien Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak Coś o sobie: (najlepiej około 5 zdań, tak żeby coś opisać, ale i nie przynudzać) Mam na imię Tomek mam 18 lat od dłuższego czasu interesuję się motoryzacją oraz grami i lubię pograć w hw Dlaczego Ty: Mam sporo czasu na gre na serwerze a jak to na s8 na czacie jest często młyn więc jestem w stanie to ogarnąć
-
Wiesz można się zmienić
-
Tak wiem czasami zdarzały się takowe sytuacje ale już takie coś się nie powtórzy
-
LermoN changed their profile photo
-
Nick na forum: Lermon Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: ℓємøи♥99 hw69.pl SteamID: (preferowany steamID64, na serwerze komenda /steamid) 76561198360049927 Klan/Ekipa w jakiej grasz: BST Imię: Tomek Wiek: 18 Mikrofon: Mam sprawny mikrofon Mutacja: Tak Znajomość regulaminu: 10/10 Znajomość gry: W hurtwordla mam około 6000h więc znajomość jest Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Czas który mogę poświęcić jest spory nocki i spora aktywność w dzien Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak Coś o sobie: (najlepiej około 5 zdań, tak żeby coś opisać, ale i nie przynudzać) Mam na imię Tomek mam 18 lat od dłuższego czasu interesuję się motoryzacją oraz grami i lubię pograć w hw Dlaczego Ty: Mam sporo czasu na gre na serwerze a jak to na s8 na czacie jest często młyn więc jestem w stanie to ogarnąć
-
RAJD ONLINE NA [CRIP] + [BST] + [4FUN]🔥🔥🔥
858.Kodi replied to topic's LermoN in YouTube, Stream, Live z serwerów
Kolego ale te podwieszaki na zimie to wypadówki sa to nie mainy tak btw- 2 replies
-
- 1
-
-
- s1
- rajd online
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
Wipe 15.01 lub 16.01 gdyż na serwerze jest 15 osób i nie ma co robić
-