Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Dałmianek

Dalmianek

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Dalmianek
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  Aktualnie  Dałmianek hw69.pl kiedyś grałem na nickach: CrimS0N, Cherry, Cr3at0r
  • SteamID: Mój SteamID64 to: 76561198930575657
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz:  JPFD
  • Imię:  Konrad
  • Mikrofon:  Jest
  • Mutacja:  Owszem
  • Znajomość regulaminu:  Nie jest to moją kolebką, aczkolwiek takie 8/10
  • Znajomość gry:  9.5/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:  Parę dobrych godzin dziennie, nocki w weekendy etc.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Nie, chciałbym dać sprawdzian swoim umiejętnościom tutaj i nauczyć się wielu rzeczy :D
  • Coś o sobie:  Witam was wszystkich bardzo serdecznie, jak już wyżej wspomniałem na imię mam Konrad. Jestem aktualnie uczniem 4 klasy technikum informatycznego, z czym wiążę swoją przyszłość,mianowicie chodzi o kierunek programisty gier komputerowych. Jestem wyluzowanym i miłym graczem, mam wysokie poczucie humoru oraz dystans do własnej osoby. Pochodzę z Dolnego śląska, a dokładniej spod Wrocławia ale kogo to interesuje :D . 
  • Dlaczego Ty:  Myślę, że samo spore doświadczenie w grze nie wystarczy do posiadania rangi Helpera, natomiast nadrabiam to swoją chęcią do niesienia pomocy graczom oraz niekiedy ciekawymi pomysłami do rozwinięcia serwera i dużą aktywnością. Toksyczną osobą to ja raczej nie jestem, chociaż człowiek to nie robot zdarza się wyrwać spod kontroli, ale szybko się uspokajam i trzymam nerwy na wodzy. Proszę się nie sugerować, owym ,,JP100%" w nicku, jest to TAG dodany w celach humorystycznych :D .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Pozdrawiam wszystkie osoby czytające moje wypociny, miłego dnia/wieczora/nocy w zależności kiedy to czytasz :D

w programowaniu gier komputerowych, jeszcze stricte nie aczkolwiek bardziej w działaniu aplikacji interentowych przy językach typu JavaScript, java, php oraz coś tam zaczynam początki C++

Jeszcze zapomniałem dodać o języku LUA w którym tworzę skrypty do MTA

a co do nicku to zawsze można zmienić ten przedrostek, jeżeli jest to wymagane to to zmienię zależy od Waszej decyzji :D 

Powiem ze miałem zamiar zostać tez helperem na s5 i pomóc Nadi ale się wstrzymam zostawię miejsce dla osób które znajdą odrobinę czasu dla serwera i dla samych graczy grałem z tobą i nie mam żadnych  zastrzeżeń :) bierz chłopie miejsce póki jest a napewno będziesz się świetnie bawił w gronie administracji. Ja jestem na tak  :)

Grałem z nim jak jeszcze grał na nicku Cr3at1ve na V1 steam, to był jego pierwszy nick. Bardzo skillowy gracz, zwłaszcza z Bolta, po prostu kocur. Ma mega duże doświadczenie i wiedzę o tej grze. Myślę że nadaje się on na Helpera, przyczyni się do pomocy i rozwoju serwera. Także mój głos jak najbardziej na tak. Pozderki od Pilsa

• !Dark! zmienił(a) tytuł na [HELPER] Dałmianek
  • Mad. zmienił(a) tytuł na [Przyjęte][Helper] Dałmianek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...