Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Boteeek<3

Bot_Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Bot_Janusz
  • Nick:  Boteeek<3 hw69.pl
  • SteamID:  76561198798183801
  • Imię: Dawid
  • Mikrofon: Tak mam
  • Mutacja: Tak 
  • Znajomość regulaminu: 95 %
  • Znajomość gry: 85%
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 4-5 godzin
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcjęFunkcji takowej nie pełniłem jeszcze w HurtWorld aczkolwiek byłem administratorem na serwerach w innych grach , jestem bardzo pozytywny i myślę że sprawdziłbym się jako Helper
  • Coś o sobie: Interesuję się informatyką , sportem jak i e-sportem. Gram w piłkę nożną (wiem nie zbyt interesujące hah :D) w wolnym czasie ( w sumie cały czas ) gram w gry.
  • Dlaczego TyMyślę że to ja powinienem otrzymać rangę Helper gdyż jak na mój dosyć młody wiek jestem ogarniętym , nie robię spin , nie krzyczę o byle co , w sumie to tyle. Czekam na mam nadzieję pozytywne rozpatrzenie mojego podania 

Ja również na nie,

- wiek,

Tak zapytam może osób wyżej, jakim cudem jego głos to ma być jakikolwiek plus, bo z tego co napisaliście można tak uważać.

Może troche się czepiam, ale ja osobiście nie widziałem żadnych pomocnych zachowań jeszcze, gdy grałeś na S6(ale może coś mnie ominęło)

Ogólnie nie jestem do końca przekonany do Twojej osoby, bo na chwile obecną 3 na 5 głosów to osoby z którymi grasz.

Również nie jestem do tego pewny, czy jesteś w ogóle graczem s8 i ile masz nim spędzonych godzin.

Chciałbym również dowiedzieć się ile masz godzin w tej grze, bo niektórzy z administracji nawet znają mapę z dość niskim procentem.

Poza tym @staszek2017k Jak chcesz coś dodać do wypowiedzi to po prostu edytuj swój wcześniejszy i dopisz to tam, a nie pisz posta pod postem.

@EDIT

@Queenn A jaki jest sens w tym, jak piszesz  najpierw, że jesteś na tak na podaniu, a następnie piszesz, że ''głos +'' To nie ma sensu.

@staszek2017k wydaje mi się, że nawet nie masz pojęcia o tym co napisałem.

@lysy069 dzięki za instruktaż. Mam nadzieję, że się przyda.

9 godzin temu, Cezary. napisał:

Ja również na nie,

- wiek,

Tak zapytam może osób wyżej, jakim cudem jego głos to ma być jakikolwiek plus, bo z tego co napisaliście można tak uważać.

Może troche się czepiam, ale ja osobiście nie widziałem żadnych pomocnych zachowań jeszcze, gdy grałeś na S6(ale może coś mnie ominęło)

Ogólnie nie jestem do końca przekonany do Twojej osoby, bo na chwile obecną 3 na 5 głosów to osoby z którymi grasz.

Również nie jestem do tego pewny, czy jesteś w ogóle graczem s8 i ile masz nim spędzonych godzin.

Chciałbym również dowiedzieć się ile masz godzin w tej grze, bo niektórzy z administracji nawet znają mapę z dość niskim procentem.

Poza tym @staszek2017k Jak chcesz coś dodać do wypowiedzi to po prostu edytuj swój wcześniejszy i dopisz to tam, a nie pisz posta pod postem.

Ale ten post nie dotyczy twojej słabej orientacji mapy tylko to jest podanie 

48 minut temu, staszek2017k napisał:

A znasz wgl gracza jak grasz na s5 ?

Po 2 jest wielu helperów którzy mają mniej niż 18

1. Pisze się w ogóle, używanie skrótów w środku zdania jest patologiczne.

2. Na końcu zdań zazwyczaj stawiamy kropkę.

3. Znak zapytania stawiamy przed spacją a nie po spacji.

4. Osoba pisząca podanie na helpera to Twój znajomy, więc wątpie w to że Twoja opinia jest chociaż w minimalnej części obiektywna.

Nie muszę znać gracza aby wyrazić swoją opinie na temat jego podania. Wystarczy spojrzeć na to podanie, niechluje, odwalone na szybko, zresztą patrząc na Twój post wnioskuje podobnie, masz rangę helpera czyli powinieneś świecić przykładem dla innych, a Twój poziom jest na równi z poziomem tego podania ( zerowym ).

• Kierownik Hurtworld

Nie podoba mi się to co czytam. Mało tego. Jestem bardzo zadowolona z tego ze gracze / znajomi Helperow skladaja podania bo przynajmniej wiem czego można się spodziewać.  Po @Cezary. tak jak cie Lubie tak Ci musze to napisać.  Nie tak dawno grałeś w największej patologicznej ekipie serwera s1 i nie wiem co jest gorsze grać tam czy zacząć grać na s8. Poznałam Bootka i należy do tego typu ludzi jak Marszol.  Kampai. Którzy wręcz zostali przeze mnie poproszeni o złożenie podania. Mimo wieku. Są z nami juz dobrych kilka miesięcy. Czemu kolejny raz jest atak na osobę składająca podanie. 

Bootku. Ja jestem za. Dałabym szanse. Tak jak w.w osobom. 

Jesteście paskudni.

51 minut temu, lysy069 napisał:

1. Pisze się w ogóle, używanie skrótów w środku zdania jest patologiczne.

2. Na końcu zdań zazwyczaj stawiamy kropkę.

3. Znak zapytania stawiamy przed spacją a nie po spacji.

4. Osoba pisząca podanie na helpera to Twój znajomy, więc wątpie w to że Twoja opinia jest chociaż w minimalnej części obiektywna.

Nie muszę znać gracza aby wyrazić swoją opinie na temat jego podania. Wystarczy spojrzeć na to podanie, niechluje, odwalone na szybko, zresztą patrząc na Twój post wnioskuje podobnie, masz rangę helpera czyli powinieneś świecić przykładem dla innych, a Twój poziom jest na równi z poziomem tego podania ( zerowym ).

Tak gra w mojej ekipie dlatego mogę dużo powiedzieć bo Go znam.

• Kierownik Hurtworld

Podanie zamykam. Odpowiedź nadam po przejrzeniu logów. Bo co rusz kolejny coraz mądrzejszy. 

Alfy i omegi serwerowni hw69

Aa i jeszcze musze bo się udusze. Pomogę uruchomić grę.  I inne techniczne sprawy. A hangary w grze notorycznie mi się mylą.  Dokładnie tak jak niektórym babom strona lewa z prawa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...