Skocz do zawartości

[Przyjęte ][TS3] przemek3611

przemek3611

Rekomendowane odpowiedzi

-Nick: przemek3611

-UniqueID: 9LCSXuoleXLzZ78qD0kORdv4l80=

-Pierwsza Wizyta: jakoś w grudniu 2016

-Data urodzenia: 06-04-1999

-Wiedza o tsie od strony Usera [1-10]: 8/10

-Wiedza o tsie od strony Admina [1-10]: 7/10

-Kariera na TS3: pełniłem funkcje Moderatorem TS na innym serwerze także przypisany do gry,zastępcy Właściciela , Głównego Administratora, kilka swoich ts-ów miałem na posiadaniu dla swojej ekipy tworzone, funkcja Starszego Admina na innym ts-ie . Obecnie nie pełnie żadnej takiej funkcji .

-Dlaczego ten TS?: Jestem na tym ts codziennie korzystam z niego grając z ekipą, a także jako helper pomagam innym w razie konieczności.. Administracja jest ogarnięta więc powinniśmy się dogadać. 

-Rozmiar buta: 42

-Kilka słów o sobie: Jestem Przemek , lat mam 18  , uczę się w technikum jako teleinformatyk.Miałem kontakt z ts wiele razy dlatego powinienem sobie poradzić. Dzielenie funkcji ts razem z obowiązkami w grze mam nieco opanowane bo byłem już w takiej sytuacji na innym ts i w innej grze. Gram w gry typu survival, FPS, strategie i takie tam. Interesuje sie historią , polityką i ogólnymi wydarzeniami na świecie.

-Czas na TS: w dni wolne tak po 7h min , a w okresie szkolnym tak 4h

-Co zmieniłbyś na Serwerze: serwer jest w danym stopniu dopracowany wiec nie ma co zbytnio poprawiać 

-Co chciałbyś robić:  Sprawdzanie dat to łatwe więc powinni się tym zajmować osoby początkujące na ts by mogły się tym wykazać . Zakładanie kanałów jest łatwe ale jak trzeba to każdy się tym powinien zajmować jak i datami . Ogólnie jako Starszy Admin mogę się zajmować wszystkim czym zajmują się pozostali  niższą rangą  od tej. Osoba na takim stanowisku powinna przede wszystkim odpowiadać przed Właścicielem TS-a jak i Kierownikiem TS-a , a także pilnować osoby niższej rangi i pomagać im w razie potrzeby.

Mógłbym zajmować sie np rekrutacja na Nowych Adminów ts-a mam jakieś doświadczenie. Szkoliłem kiedyś na nowych adminów osoby a także rekrutowałem.

Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...