Skocz do zawartości

[Przyjęte] [TS3] Jarek

Jarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick:  Jarek
  • UniqueID: ozaMX334Oi2jlSS4UpCYJ+TVsBY=
  • Pierwsza Wizyta: 14.06.2018
  • Data urodzenia: 22.08.1999
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [5]: 
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [5]: 
  • Kariera na TS3: brak
  • Dlaczego ten TS?: ten ts dlatego że jestem tu helperem i nasza cała ekipa tu siedzi. Administracja ts miła i kulturalna.
  • Rozmiar buta:  43
  • Kilka słów o sobie:  Mam na imie Mateusz. Właśnie ukończyłem technikum. Lubię grać w hurtworld z ekipą ale i bez niej nie jest źle :D .  Bardzo szanuje szczerość w ludziach.
  • Czas na TS:  5-15h ciężko stwierdzić
  • Co zmieniłbyś na Serwerze:  wydaje mi się że serwer jest dobry i nie trzeba jakiś wielkich zmian 
  • Co chciałbyś robić: dbać o porządek i  nie łamanie regulaminu  a także nieść pomoc tym którzy jej potrzebują  

Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera.

Napisze tak 

To jest Jarek, człowiek o wielkim sercu, wielkim rozumie i Boskiej cierpliwości. Jest Helperem na 2 serwerach i robi robotę bardzo dobrą, przychodzi na CP nawet szybciej niż ja a administracja wie jak ja szybko bywam na CP, myślę że ten pomocnik ts3 to będzie dla niego za mało więc powinien szybko awansować. Jarek jest dobrym kolegą, graczem jak i Helperem. Mam nadzieję że dostanie się na to stanowisko bo na prawdę zasługuje 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...