Skocz do zawartości
  • 0

Propozycje zmian na serwerach Item V2

Riniteox

Pytanie

Mam propozycję odnośnie aktualnie wyłączonego/nieistniejącego servera 9 który był planowany jako ItemV2 
Ogólnie odnoszę wrażenie że ta wersja gry pozwala na znacznie więcej tylko brakuje niektórych aspektów Hurtworld (z 0.3.8.9)
Ale chyba najbardziej fajną rzeczą w grze są hangary a jak dotąd na serverach ItemV2 (np.s7 )występuje zamiennik w postaci eventów oraz możliwości zamówienia sobie pojazdu przez co gra po czasie staje się nużąca.

Jeżeli była by możliwość włączenia klasycznych hangarów oraz usunięciu niektórych komend (np. /warp [chodzi mi o teleportowanie się wszędzie zamiast normalniej eksploracji,ewentualnie jakieś event warp co jakiś czas],/kit [za duża ilość możliwości użycia komendy np./kit food/jedzenie w nieskończoność] 
Dobra może wystarczy tego na razie może ktoś inny ma również jakieś pomysły :)

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

Serwer s9 był/istniał jako v2, ale został tymczasowo wyłączony ze względu na spadek zainteresowania v2. 

Ad. Hangary. Twórcy gry uznali, że są bez sensu, gdyż to mało ciekawe i darmowe rozdawanie przedmiotów wynikające z samego łażenia wkoło po jakimś obszarze niewnoszące nic do gry (a według Ciebie to ma być ciekawsze niż eventy?). Nie mówię tutaj o jakichś już całkowicie brakujących elementach jak wspomniane auta. Jest to wersja eksperymentalna i nie wszystko musi się jeszcze dać wydropić.

Ad. Kity, warpy i darmowy loot z hangarów, a nie z eventów. Dobrze jakby się wypowiedziało więcej osób.

36 minut temu, !Dark! napisał:

Serwer s9 był/istniał jako v2, ale został tymczasowo wyłączony ze względu na spadek zainteresowania v2

Może dlatego ze po paru godzinach niema co robić

40 minut temu, !Dark! napisał:

Nie mówię tutaj o jakichś już całkowicie brakujących elementach jak wspomniane auta

Zdobycie jakiegokolwiek pojazdu było czym zajmującym a nie po prostu wyfarmić wymagane itemki i zamówić xD

42 minuty temu, !Dark! napisał:

Twórcy gry uznali, że są bez sensu, gdyż to mało ciekawe i darmowe rozdawanie przedmiotów wynikające z samego łażenia wkoło po jakimś obszarze niewnoszące nic do gry (a według Ciebie to ma być ciekawsze niż eventy?)

samego łażenie nie było przypadkiem tak (oczywiście mogę się mylić) ze na hangarach były kontenery do których najpierw musiałeś  się dostać a później dopiero dropiłeś ?

45 minut temu, !Dark! napisał:

Ad. Kity, warpy i darmowy loot z hangarów, a nie z eventów. Dobrze jakby się wypowiedziało więcej osób

No oczywiście ze fajnie by było jak by się ludzie wypowiedzieli co o tym myślą 
Jak dla mnie po prostu  ItemV2 jest lepszą wersją pod względem wydajności

• Właściciel
5 godzin temu, Riniteox napisał:

samego łażenie nie było przypadkiem tak (oczywiście mogę się mylić) ze na hangarach były kontenery do których najpierw musiałeś  się dostać a później dopiero dropiłeś ?

Z wchodzeniem do hangarów to nadal jest krążenie wkoło po określonych ściśle miejscach w celu zdobycia darmowych przedmiotów - i właśnie w którymś devblogu doczytałem się, że tego własnie twórcy chcą uniknąć.

Może zróbmy tak: niech każdy wypisuje w tym temacie swoje śmiałe propozycje rzeczy jakie widziałby do wprowadzenia na serwerach na ItemV2,  a ja przemyślę na ile da się to nadrobić pluginami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...