Skocz do zawartości
  • 1

Propozycja

xXMaTriXx

Pytanie

Moją propozycją byłoby usunięcie dla vipów i innych rang wyższych by nie mieli przez pierwsze 4-5h swoich kitów, ponieważ te kit'y posiadają pompy i c4 więc nie ma to trochę sensu. Wyobraźcie sobie akcje wipe gościu wbija bierze kit vip i idzie zabijać innych by mieć ity.

Oraz prosiłbym o wipe, ponieważ rozgrywka potoczyła by się inaczej, bo teraz oni mają dużo deto z meteorów i praktycznie wygrali wipe.

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, rafal10333 napisał:

Vip to  vip wkoncu za cos płaci ta kase żeby miec łatwiejszy start takie jest życie wam tez nikt nie broni sobie kupić Vipa, Evipa , Svipa

wiec mysle ze to lipny pomysł .

Vip  to vip? Za coś płaci?  Halo a przez całego wipe nie da się grać bo codziennie pikana jest moja baza... 

• Kierownik Hurtworld

Matrix ja rozumiem. Ale wszyscy chcą grać na darmowych serwerach za które mimo wszytko płaci Dark. Serwery utrzymać się muszą.  Rangi vip to nie pieniądze na wycieczki  tylko kasa na opłacanie serwerów.  Nie zgodzę się na wycofanie ich całkowicie.  Można ustalic kompromis który pomoże wam równo wystartować. Rozumiem też ze w momencie kiedy wyrobisz wymagana liczbę godzin to rangę Vip komuś oddasz tak? Zamawiam.

54 minuty temu, eN. napisał:

Matrix ja rozumiem. Ale wszyscy chcą grać na darmowych serwerach za które mimo wszytko płaci Dark. Serwery utrzymać się muszą.  Rangi vip to nie pieniądze na wycieczki  tylko kasa na opłacanie serwerów.  Nie zgodzę się na wycofanie ich całkowicie.  Można ustalic kompromis który pomoże wam równo wystartować. Rozumiem też ze w momencie kiedy wyrobisz wymagana liczbę godzin to rangę Vip komuś oddasz tak? Zamawiam.

Nie mowie o wycofaniu tej rangi. Źle to napisałe, chodziło mi ze jak vip na początek wejdzie i weźmie sobie te kit vip to może iść i pozabijac ludzi z pompy i będzie miał duży loot, albo w dzień wipe w nocy wziąć kit c4 i pikac kogos bazę i tez będzie miał duży loot. Chodzi mi o wycofanie na te pierwsze 4-5h tego kita

3 godziny temu, xXMaTriXx napisał:

Nie mowie o wycofaniu tej rangi. Źle to napisałe, chodziło mi ze jak vip na początek wejdzie i weźmie sobie te kit vip to może iść i pozabijac ludzi z pompy i będzie miał duży loot, albo w dzień wipe w nocy wziąć kit c4 i pikac kogos bazę i tez będzie miał duży loot. Chodzi mi o wycofanie na te pierwsze 4-5h tego kita

Jak wycofa na te 5h, vip wbije wieczorem, weźmie kit  i piknie baze, nie wydaje Ci się to bezsensu? 

11 godzin temu, xXMaTriXx napisał:

Vip  to vip? Za coś płaci?  Halo a przez całego wipe nie da się grać bo codziennie pikana jest moja baza... 

Kolego drogi sam masz vipa z rangi HELPERA a sam sie czepiasz graczy ktorzy kupuja vipa widocznie ty z vipem jestes tak niezaradny ze czepiasz sie innych  Vip to przywilej ktorego nie powinno sie ograniczac wkoncu za to ktos płaci . Chcecie ograniczac Vipa niech kosztuje 15 zł a nie 20  zł

2 godziny temu, youhosi napisał:

to za następne 5h przyjdzie z ziomkami i inną ekipą... koniec końców na jedno wychodzi.

Nigdy nie wyjdzie na jedno jak przez te 5h nie będzie vip miał kita bo np. Ja będę miał wiecej meteorow na koncie niż ktoś z kit vip na początku. I nie mam Vipa pracuje na niego, na początku wipe z chęcią mogę zostać pozbawiony tej komendy gdyż są wyrównane szanse pomiędzy graczami

Przed chwilą, xXMaTriXx napisał:

Nigdy nie wyjdzie na jedno jak przez te 5h nie będzie vip miał kita bo np. Ja będę miał wiecej meteorow na koncie niż ktoś z kit vip na początku. I nie mam Vipa pracuje na niego, na początku wipe z chęcią mogę zostać pozbawiony tej komendy gdyż są wyrównane szanse pomiędzy graczami

A tam meteorem sie bronisz meteor spada zalezy na ktorym serwie ale tak okolo  30 do 45 minut i ty od zalogowania sie do meteora masz kilkadziesiat minut  zdazysz za ten czas uzbierac skóry , ukopac  żelaza zabic 2 dziki na tłuszcz dojsc na zime po niebieskie i zrobic ammo i pompe wiec w czym problem?? wiesz ja naprzykład mam Vipa ale w pierwszych godzinach nie skupiam sie na meteorach tylko skupiam sie na budowie surowcach  itp a meteory sa tak biedne ze szybciej nazbieram surowców a nie czekam na nie , np mi Vip jest potrzebny od pierwszej minuty wipe zeby sie tepnac po niebieskie , zielone itp a i zauważ ze poczatkowe meteory są wysyłane  w szczegulnosci na statek i promienna .

Właśnie,  potrzebujesz Vipa by się tepnac na zimę albo inne biomy a gracz może tylko na kule. Z meteoru dropi deto wiec warto na niego iść, nie ma wyznaczonych miejsc gdzie ma spać spada randomowym na podany biom, za ten czas nie zdążysz zrobic pompy jak masz gracza, a ty się nie skupiasz na meteorach a inni właśnie się skupiają na krukach/meteorach

4 minuty temu, xXMaTriXx napisał:

Właśnie,  potrzebujesz Vipa by się tepnac na zimę albo inne biomy a gracz może tylko na kule. Z meteoru dropi deto wiec warto na niego iść, nie ma wyznaczonych miejsc gdzie ma spać spada randomowym na podany biom, za ten czas nie zdążysz zrobic pompy jak masz gracza, a ty się nie skupiasz na meteorach a inni właśnie się skupiają na krukach/meteorach

oo wiesz na kule to i tak duzo wczesniej nie było tepa na kule i gracze zyli grali ,budowali itp i nikt nie narzekał tak jak ty pamietaj podstawa jak ty latasz za meteorami a nie budujesz sie nie zbierasz surowcow to zawsze cie zrajduja pierwsze budowa potem

meteorki kolego drogi graj a nie narzekaj;)

48 minut temu, rafal10333 napisał:

oo wiesz na kule to i tak duzo wczesniej nie było tepa na kule i gracze zyli grali ,budowali itp i nikt nie narzekał tak jak ty pamietaj podstawa jak ty latasz za meteorami a nie budujesz sie nie zbierasz surowcow to zawsze cie zrajduja pierwsze budowa potem

meteorki kolego drogi graj a nie narzekaj;)

Tak jak mówisz tylko ze nie mam małej ekipy i większość nie ma co robić wiec chodzimy na te meteory :) bo z meteoru zawsze coś niż nic, wiec wychodzi na to ze lepiej usunąć na te 5h od startu wipe kit vip i wszyscy mamy rowne szanse na rozpoczęcie 

Tak jak mówisz tylko ze nie mam małej ekipy i większość nie ma co robić wiec chodzimy na te meteory :) bo z meteoru zawsze coś niż nic, wiec wychodzi na to ze lepiej usunąć na te 5h od startu wipe kit vip i wszyscy mamy rowne szanse na rozpoczęcie 

Tym bardziej jak masz duza ekipe to powinnes nie narzekac na vipy xD

Zerujemy na biednych vipach? O czym ty człowieku mówisz na s8 wszyscy ludzie z Vipem mają ekipe i sami na meteor nie przychodzą... ta w godzinę full staffa, chyba z Vipem odrazu 

sam masz ekipe wiec o co kaman w twojej ekipie tez maja vipy po co zostawałes helperem S8 jak ci teraz tak strasznie zle  nie marudz juz  znajac zycie i tak nie wchodzisz na serwa zaraz po wipe tylko za jakis czas i tak robi 90 procent graczy nie pilnuje wipe co do minuty wiec to nie ma sensu blokowanie vipów

4 minuty temu, rafal10333 napisał:

sam masz ekipe wiec o co kaman w twojej ekipie tez maja vipy po co zostawałes helperem S8 jak ci teraz tak strasznie zle  nie marudz juz  znajac zycie i tak nie wchodzisz na serwa zaraz po wipe tylko za jakis czas i tak robi 90 procent graczy nie pilnuje wipe co do minuty wiec to nie ma sensu blokowanie vipów

Nikt z mojej ekipy vipa nie ma bo nie warto kupować na x15. Zostawałem helperem by pomagać graczom i karać wszystkich co nadmiernie przeklinają i obrażają. A ja tak robię,  gram do ostatniej sekundy aż mnie wywali i potem normalnie wchodzę i zaczynam wipe i tak robi dużo graczy bo w pierwszej minucie wipe wbiło około 15 osób :) z czego już 3-4 osoby miały vipa

4 minuty temu, xXMaTriXx napisał:

Nikt z mojej ekipy vipa nie ma bo nie warto kupować na x15. Zostawałem helperem by pomagać graczom i karać wszystkich co nadmiernie przeklinają i obrażają. A ja tak robię,  gram do ostatniej sekundy aż mnie wywali i potem normalnie wchodzę i zaczynam wipe i tak robi dużo graczy bo w pierwszej minucie wipe wbiło około 15 osób :) z czego już 3-4 osoby miały vipa

no to dobrze ze jestes tak sprawiedliwy mowisz ze 3 osoby miały vipa od pierwszej sekundy bo moze graja sami nie maja ekip 10 osobowych itp wiesz jak juz to ja byłbym za tym zeby zablokowac kit deto na 4 godz po wipie a nie całego wipa zeby mozna sie tepnac itp ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...