Skocz do zawartości
  • 0

[Odrzucone]Propozycje/zmiany

Panperkun

Pytanie

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

16 godzin temu, matheo0192 napisał:

Wiem doskonale ze nic nie robią, myslałem ze chodziło ci jakbyśmy my zrobili eaca.A nie ze o eaca tworców hurta

xD ktoś już kiedyś obiecał, że nad tym wielcy deweloperzy hw69.pl pracują

17 godzin temu, !Dark! napisał:

A co z przywrócenia skoro były sposoby ominięcia go?

6 godzin temu, Filipino napisał:

Jeżeli byłby ominięcia eaca, to czemu na v2 jakos nie ma cheaterów? Skoro jest ten sam eac.

na waszym kliencie nie ma nawet tego, bo żadne ''ominięcia'' nie są potrzebne, tak samo jak nadal na hurt4u nie jest zablokowane wchodzenie do skał, gdzie większość serwerów ma już to zrobione.

• Właściciel

Pracować pracują, ale jeśli śledzisz temat to chyba wiesz, że Bodzio wystarczająco dobitnie pokazał jakie to beznadziejnie trudne. Tym bardziej, że nawet orginalny eac nad którym siedzą nie byle ludzie jest omijalny. Mam pewne pomysłu, ale wymagają dużego nakładu pracy, a i to podobnie nic nie gwarantuje, taka specyfika czegoś co musi być publicznie dostępne na komputerach klientów. No ale co tu strzępić jak takie scriptkide, chojrak na gotowcach zawsze wie dużo lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...