Skocz do zawartości
  • 0

[Odrzucone][Propozycja] meteory więcej deto i C4

acidus

Pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Według mnie 2 Deto jest wystarczające i 1 C4 na 0.05 lub 0.005% ewentualnie żeby był mały % na dropnięcie C4. Mam też propozycje dodania żeby meteor spadał też na inne lokalizacje nie tylko na hangary kule i statek mam na myśli np. wrak statku, łuk skalny, koniec dróg na Czerwonej Pustyni mam na myśli tam gdzie w 3 miejscach kończą się drogi [Za małymi hangarami] [Za dużymi hangarami] [Bliżej napromieniowanej ziemi]. Jest ktoś za ? Like :]

9 minut temu, Zzzubbi napisał:

Według mnie 2 Deto jest wystarczające i 1 C4 na 0.05 lub 0.005% ewentualnie żeby był mały % na dropnięcie C4. Mam też propozycje dodania żeby meteor spadał też na inne lokalizacje nie tylko na hangary kule i statek mam na myśli np. wrak statku, łuk skalny, koniec dróg na Czerwonej Pustyni mam na myśli tam gdzie w 3 miejscach kończą się drogi [Za małymi hangarami] [Za dużymi hangarami] [Bliżej napromieniowanej ziemi]. Jest ktoś za ? Like :]

Jestem za tym to dobry pomysł i urozmaici rozgrywkowe. Większy wysiłek dla ekip i okazja do pvp car przy okazji. Dodam że obecnie nie zawsze leci x1 deto z meto co powinno być na 100% i myślę ze ta propozycja z x2 deto z meto jest naprawdę dobra.

12 minut temu, Panperkun napisał:

Moim zdaniem nie opłaca się zmieniać respów meteoru.Dlatego że z dnia na dzień jest coraz mniej ludzi a jak już są to nowe osoby które nie mają nawet 50h na serwerze. 

Wiesz zawsze można coś urozmaicić, tak ludzi jest z dnia na dzień mniej to widać właśnie ale trzeba też patrzeć na tą sprawę z 2 strony mianowicie chodzi mi o to że my jako Helperzy serwerów powinniśmy zadbać trochę o graczy jak o to by ich przybywało z dnia na dzień. Mam na myśli jakieś mini reklamy np. na steam zrobić grupę ludzi zaprosić tych których masz w znajomych a nie grają na serwerowni HW69.pl oczywiście można zaprosić tych którzy grają ale nie akurat tak jak w Temacie mowa na serwerze S1 X5. I gdy już zrobi się taką grupę można robić powiadomienia np. 3 powiadomienia w ciągu wipe 2 że "Zapraszamy na serwer S1 itp itp" a 3 w piątek o godzinie 15:00 przypomnienie o Wipe który odbędzie się o godzinie 16:00. Zawsze jakaś garstka graczy wpadnie a co dobre dla serwera S1 jak i innych serwerów na naszej serwerowni. Po to są reklamy na serwerach "Zapraszamy na nasze forum stronę itp" zawsze ktoś wejdzie zobaczy wszystkie serwery i pomyśli "Oo widzę że mają dużo serwerów a gdyby tak przenieść się z X3 S5 na X5 S2". Zawsze 4-8 użytkowników więcej :).

Troszkę się rozpisalem ale tyle myślę na ten temat :3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...