Skocz do zawartości
  • 0

[Odrzucone]Infinity wipe?

adi888

Pytanie

Siemanko, grałem u was na serwerze s12 z kumplem. 

Tydzień czasu od wipe do wipe to trochę za mało jak się gra np. w 2 osoby a grając na tym serwerze przez pierwsze 3dni prawie non stop i tak nie zdobyliśmy czegoś konkretnego. 2c4 to wszystko na cały wipe których i tak nie odpaliliśmy haha ;D. Latając cały czas po hangarach nie znalazłem nic ciekawego, żadnego deto, a na zrzutach jedyne co znajdywałem to beton. Czy jest szansa na serwer z dłuższym wipe oraz jak na itemv2 znajdywać np deto :/ 

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, adi888 napisał:

jak na itemv2 znajdywać np deto :/ 

Ogólnie na v2 możesz zdobyć po przez Airdropy, eventy [kontroluj wydarzenie] oraz hangary, lecz na przykład na s12 tam gdzie grasz z kumplem możesz zdobyć po przez roll'a oraz kita jeśli masz wykupioną rangę VIP/SVIP/EVIP, a na serwerze s11 jest C4 oraz deto z meteoru jak z v1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...