Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] <Erest>

Erest12

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum:Erest12
Nick w grze:Erest 
Imię:Mam na imię Emil 
Mikrofon:tak posiadam  
Mutacja:dawno po mutacji  
Znajomość regulaminu:przeczytałem i znam 10/10. 
Znajomość gry:grę bardzo dobrze znam i wszystko o niej. 
Czas jaki możesz poświecić serwerowi:5 godzin do 7.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:Tak pełniłem tą funkcje już kiedyś byłem na tym serwerze opiekunem. 
Coś o sobie:W Listopadzie obchodzę urodziny i będę miał 20 lat.
Jestem rok już po skończeniu szkoły zawodowej i długo teraz gram w hurtworlda.
Interesuje się zawodem operatora obrabiarek sterowanych numerycznie 
Dlaczego ty:Uważam że dobrze będę spełniał funkcje opiekuna bo jestem pomocny i miły.  

jestem na NIE

-byłeś w administracji i odszedłeś z niej oficjalnie z powodu braku aktywności a tak naprawdę nie chciało ci sie nic robić

-jesteś zbyt wybuchowy , puszczasz fochy z byle powodu co może wywoływać niechciany negatywny efekt

-nie potrafisz utrzymasz język , wulgarnie odzywasz sie do graczy na czacie jak i na voicechat

Czas jaki możesz poświecić serwerowi:5 godzin do 7.

dziennie, tygodniowo czy miesięcznie? na serwerze jesteś tak rzadko że te liczby nie mają znaczenia

-

Mikrofon:tak posiadam

ostatnimi czasy nie masz i siedzisz na telefonie czy coś takiego co powoduje straszliwe echo na kanale przez co nie da się nic powiedzieć 

+wiek

+regulamin owszem znasz ale słabo się go stosujesz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...