Skocz do zawartości

[Odrzucone]Helper szymus970

aimkresv4

Rekomendowane odpowiedzi

Nick w forum szymus970

Nick w grze szymus970

Steamid 76561198362172528

Szymon

20

Mikrofon tak 

Mutacja tak 

Znajomość regulaminu 10/10

Znajomość gry 10/10

Czas to od 6-8 godzin dziennie 

Nie pełniłem takiej funkcji 

Coś o mnie. Część jestem Szymon, mieszkam w województwie mazowieckim niedaleko Radomia. Bardzo lubię przesiadywać przed komputerem i grać w różne gry. 

Dlaczego ja. Bardzo jestem uczciwy oraz pomocny graczem, lubię pomagać oraz tłumaczyć wiele rzeczy (np. Co i jak w grze ) a w 100% w hurtworldzie ponieważ bardzo dobrze zam ta grę 

@tyranozaur04 jeżeli Haba mówi, że czytał logi to czytał   a Ty Przyjacielowi dałeś "tak" ze względu na znajomość?

Moderatora nie dostaje się od tak o bo mi się podoba i chcę moda, na Moderatora trzeba sobie zasłużyć i jest to osoba zaufana.

Także jestem na NIE, ja w przeciwieństwie do Ciebie wierzę Habie nas słowo jeżeli tak mówi to tako musiało być!

Następne primo ultimo widziałem nieraz co pisze szymek na chacie gry. ;)

Pozdrawiam!

widzę ze muszę się dołączyc  bo jak mozesz sie habababa wypowiadac o kimś kogo nie znasz?? a co masz jakieś aluzje do 4FUN?? Wiesz ty około miesiac temu banowałeś naszą ekipe nie mając dowodów bo ktoś ci coś powiedział i ty odrazu ban a są jakieś zasady panujące na hw a ty jako moderator hw powinieneś je przestrzegać ????? czy sie myle jest samowolka o robicie co chcecie ? a szymka nie mozesz sie czepiac bo jest to chłopak niczemu nie winny i znam gorszych helperów którzy byli i sądalej helperami na Hw a skąd wiesz że grał  pod takim  nickiem szymongghh bo wszyscy wiedza pod tym nikiem chciałes go banowac . Pewien czas temu szanowny Mod Nie Moge Tak kiedys napisał na czacie ze nie nawidzi 4FUN i ze nigdy nie dopusci zadnego z nas do helpera wiec przedstaw logi czatu co szymon pisze albo sa to bezpodstawne oskarżenia z twojej strony wiec czekamy na screena z logow .. 

Pozdrawiam   Assasin

A czy ktoś zna tego użytkownika z administracji to są moje wnioski co do podania jego są też inni moderatorzy jak i helperzy  którzy mogą się wypowiedzieć ja się wypowiadam za siebie nie za innych i tam jest napisane że jak bym logów nie czytał to bym nie wiedział że gra z tobą w ekipie i grał wcześniej pod innym nickiem grał pod taki nickiem bo widzę w logach a nie chce tobie ss z logów nie jest potrzebne 

07.05.2018, 21:20:03    
[ 4FUN ] Szymus970
jprdl w jeben bazie ity ułozone tera w 2 trzeba
07.05.2018, 19:31:12    
[ 4FUN ] Szymus970
TO PIZDA JESTES
07.05.2018, 18:11:43    
[ 4FUN ] Szymus970
jprdl
07.05.2018, 17:44:14    
[ 4FUN ] Szymus970
JAPIRDOLE ALE ZJEBAŁEM
07.05.2018, 17:42:34    
[ 4FUN ] Szymus970
huja N TO KTOS INNY CHYBA RZOBI
07.05.2018, 17:58:36    
[ 4FUN ] Szymus970
kurwa nie możliwe udało mi sie napis zrobic

Mam tego więcej nie chcesz abym twojego kolegę z ekipy tu pogrążył 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...