Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] SrajTasemka

xlkubus

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: SrajTasemka
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: SrajTasemka hw69.pl
  • SteamID: 76561199034246121
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: FURY
  • Imię: Jakub 
  • Mikrofon: TAK
  • Mutacja: TAK
  • Znajomość regulaminu: Wystarczająca
  • Znajomość gry: 10/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Dziennie moge duzo poswiecic na granie w hw , a dodatkowo jest teraz koronawirus wiec caly dzien :P czasem noc
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak kiedys na serwerze biggames.pl 
  • Coś o sobie: Siemka mam na imie jakub  mam 17 lat jestem aktywnym graczem tej serwerowni i gram na serwerze s8 moje hooby to pilka nożna, ręczna, koszykowka, 
  • Dlaczego Ty: Ze względów każdemu wiadomych ,chcialbym uczestniczym w przywroceniu tej grze 2 życia ponieważ 1 stracila, dzieki koronawirusowi do gry wraca duzo osob ale tez duzo  ktore graja na espie
  • i chce wspomoc administracje hw69.

hm...jestem na nie

-mimo,że obecnie mam urlop wcześniej niezbyt widziałam Cię na serwerze więc z tą aktywnością tak średnio ...może sie myle może moje niedopatrzenie

-z tego co wiem to na v potrafisz obrazić ludzi

-a tak z tego co widzę to nawet chyba niezbyt wiesz co piszesz : nick na forum jest inny niż podałeś:P (tak potrafie zauważyć nawet małe szczegóły xD )

• !Dark! zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] SrajTasemka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...