Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Serdzi

Serdzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Serdzi
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas彡ѕнooт彡Serdzi hw69.pl
  • SteamID:76561198217669825
  • Imię: Dawid
  • Mikrofon: Sprawny wbudowany w laptopie.
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: 9/10 od dawna
  • Znajomość gry: 100% [2000]h ok.
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W zależności od potrzeb, na s6 gram od ponad roku
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak na nie istniejącym już serwerze
  • Coś o sobie: Chodzę do Technikum o kierunku Porty i Terminale. Moim zainteresowaniem jest gra na pianinie . Jestem graczem od 10 roku życia. Mam też psa rasy Husky. Potrafię sobie radzić pod presją . jestem osobą opanowaną, ale jeżeli coś mnie wyprowadzi z równowagi nie ma przebacz. Moja przygoda z Hurtworldem zaczęła się od 3.3.3 .
  • Dlaczego Ty: Myślę że nadam się na stanowisko helpera ponieważ dużo czasu poświęcam grze, potrafię zrozumieć sytuacje z 2 stron konfliktu, jestem osobą o twardych zasadach i jeżeli te zasady będą łamane od razu biorę sprawy w swoje ręce.
10 godzin temu, Filipino napisał:

Na tak, brak aktywnych helperow.

Na s6 jest 2 aktywnych helperów a mianowicie @Queenn i @JaRecki1996

a jak bym się miał doczepić czegoś w podaniu to jest w 2 miejscach nie do wzoru napisane [ale większego znaczenia to nie ma ale zawsze się tego czepiam pod każdym podaniem gdzie ten błąd występuje(czyli o mój tzw. brak wzoru - jak chcesz się dowiedzieć w czym problem to zapraszam na ts to wytłumaczę)]

a dlaczego tak wulgarnie ?

28.12.2018, 16:57:25 nie ma rankingu smieciu
28.12.2018, 02:11:46 pierdol pierdol ja poslucham
28.12.2018, 01:39:01 Laski to suki
27.12.2018, 11:28:55 nie zrajdowales mnie wiec klej pizde

Przepraszam cie ale jakoś muszę cie poinformować ze w tej ekipie jestem od 4 dni gratuluje kompetencji jako helper nie nie miales ze mną styczności i nie masz prawa oceniać jednej osoby z ekipy bo takie zdanie sobie wykreowałeś 

3 godziny temu, Queenn napisał:

Jestem kategorycznie na nie :) a czemu ? Cała ekipa shoot dostawała wielorotnie ode mnie upomnienie za wulgaryzmy które się CZĘSTO powtarzają :) Nie ma w tej ekipie tak naprawde nikogo kto by się nadawał na Helpera :) Serdzi z Tobą osobiście chyba miałam styczność :) 

Na NIE.!!!!!!!!!!!!

Mnie sie tu nie spodziewałeś co? ;)

Może i Queen nie miała z Tobą styczności, za to ja miałem oraz cała ekipa WEED jeżeli chcesz to oni mogą też wyrazić swoją opinię na Twój temat ;*.

Przechodząc do sedna sprawy nie pamiętasz już jaki TOXIC wprowadzałeś na serwer? Co chwila gdy Cię zraidowaliśmy, zabijaliśmy leciały wulgaryzmy nawet w moją stronę, przy mnie troszkę się pilnowałeś bo jako jedyny z helperów się z Tobą nie bawiłem ;).

Nie powątpiewam, że się zmieniłeś  lecz wypowiedź przemka wszystko wyjaśnia Habababa też kiedyś przeglądał to co piszesz i wszyscy z wyższymi rangami wiedzą jaki jesteś.

Na NIE ;*

#MOP #MOPP

2 godziny temu, mesajah napisał:

Na NIE.!!!!!!!!!!!!

Mnie sie tu nie spodziewałeś co? ;)

Może i Queen nie miała z Tobą styczności, za to ja miałem oraz cała ekipa WEED jeżeli chcesz to oni mogą też wyrazić swoją opinię na Twój temat ;*.

Przechodząc do sedna sprawy nie pamiętasz już jaki TOXIC wprowadzałeś na serwer? Co chwila gdy Cię zraidowaliśmy, zabijaliśmy leciały wulgaryzmy nawet w moją stronę, przy mnie troszkę się pilnowałeś bo jako jedyny z helperów się z Tobą nie bawiłem ;).

Nie powątpiewam, że się zmieniłeś  lecz wypowiedź przemka wszystko wyjaśnia Habababa też kiedyś przeglądał to co piszesz i wszyscy z wyższymi rangami wiedzą jaki jesteś.

Na NIE ;*

#MOP #MOPP

Potwierdzam, ze tak bylo jeszcze jak z nim gralem

#moop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...