Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Plague #GetRaid |

Plague

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Plague
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Plague #GetRaid | hw69.pl
  • SteamID: 76561198864865192
  • Imię: Kamil
  • Mikrofon: Posiadam
  • Mutacja: Już za sobą
  • Znajomość regulaminu: Tym razem regulamin myślę że znam dość dobrze gdyż od odrzucenia ostatniego podania postanowiłem poświęcać 2 h dziennie na naukę regulaminu. (Przepraszam za zajście na poprzedniej rekrutacji już wiem by nie słuchać się rad innych osób)
  • Znajomość gry:  Obecnie posiadam 570h więc myślę że dość dobrze znam tą grę.
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Od 11/13 do ok. 22
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: W Hurtworldzie nie ale w innych grach tak takich jak Garry's Mod, FiveM i Minecraft .
  • Coś o sobie: Mam na imie Kamil mam 17 lat (rocznikowo już 18) chodzę do 2 klasy technikum informatycznego. Interesuje się sieciami, komputerami, jazdą na rowerze i grami. W Hurtworlda zacząłem grać jakoś 2 lata temu. Jestem w klanie [4FUN] lecz mam nadzieję że to nie wpłynię na ocenę tego podania gdyż ,jestem nowy w tym klanie oraz to nie jest moja wina jaką ten klan opinię posiada. Dostałem jednego bana na serwerze s3 ale przez to że poprostu znalałem się w nie odpowiednim momencie w danym klanie. 
  • Dlaczego Ty: Chciałbym zostać helperem na waszym serwerze ,gdyż myślę że na S6 przydał by się tam ktoś kto by mógł że tak się wyrażę zaprowadzić porządek. Od ostatniego czasu myślę ogarnąłem się i już nie nadużywam przekleństw tak jak ostatnio to było, myślę że od ostatniego czasu poprawiłem swoją aktywność na serwerze.
  • Muuurio zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] Plague #GetRaid |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...