Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Naczelnik

GamingGizmo

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  GamingGizmo
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Naczelnik
  • SteamID:  76561197960287930
  • Imię:  Jakub
  • Mikrofon: Oczywiśnie
  • Mutacja: Jeszcze jak
  • Znajomość regulaminu:  Przeczytana więcej razy niż modlitwa przed komunią.
  • Znajomość gry:  Gram w HW od samego początku i śmiało moge napisać że mam ponad 4000H 
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:  6-8H
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Niestety nie
  • Coś o sobie:  Jestem Jakup województwo Małopolskie. Wieczorkami zasiadam z kumplami na waszym Ts3 do tej jak wspaniałej gry i zaczynamy gierczyć na S8. Jesteśmy małą ekipą [ 3-osobowa]. Nie będę dalej przynudzał.
  • Dlaczego Ty: Jestem osobą pomocną, chętnie pomagam bambikom na chacie jeżeli czegoś nie wiedzą, z nimi różnie. Chciałbym objąć to stanowisko żeby powstała jakakolwiek kultura na s8, ponieważ dużo osób jest toksycznych.
W dniu 21.01.2019 o 11:46, Filipino napisał:

Na nie, nawet jak bedzie kolejny helper to i tak beda godziny kiedy nie bedzie zadnego, wiec po co. Jak bedziesz helperem nie mozesz dawac itemow z kitow bo bedzie brane przez graczy jako faworke. Jezeli wytzymasz z wiecznym,, za co mut, chelper, helpkerku" i znalazlo by sie duzo jeszcze innych. 

Spokojnie to można znosić, wystarczy nie odpisywać ;) na takie zaczepki, ale musze sie zgodzić że będą takie godziny że może mnie nie być siedze przeważnie od 14 do 4 rano teraz. Nie chce żadnych sprzeczek tylko wyjaśniam

W dniu 21.01.2019 o 00:38, staszek2017k napisał:

Siema

Troszkę szkoda że konto głównie założone do napisania podanie jednakże grając czasem na s8 to faktycznie brakuje tego helpera. Jest tam od nie dawna nowy helper jednak według mnie przydała by się nowa osoba szeżąca pomocna dlon  dlatego jestem na TAK.

Cześć
Zaczne od tego że sie z tobą zgodze co do konta złożonego pod napisanie, ale nie do końca, ponieważ gram na waszej serwerowni no dość długo, na waszym serwie spędziłem też sporą ilosć czasu. Ale dzięki za Tak :) 

Godzinę temu, GamingGizmo napisał:

Spokojnie to można znosić, wystarczy nie odpisywać ;) na takie zaczepki, ale musze sie zgodzić że będą takie godziny że może mnie nie być siedze przeważnie od 14 do 4 rano teraz. Nie chce żadnych sprzeczek tylko wyjaśniam

Cześć
Zaczne od tego że sie z tobą zgodze co do konta złożonego pod napisanie, ale nie do końca, ponieważ gram na waszej serwerowni no dość długo, na waszym serwie spędziłem też sporą ilosć czasu. Ale dzięki za Tak :) 

Cieszę sie ze że mną godzisz Ale musisz wiedzieć że na forum także heleper musi być aktywny więc trzeba je znac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...