Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Motorider

Motorider

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, duszek napisał:

jak byłem na serwie to tak i byli karani gorzej niż każdy gracz

No jak bym ja mogl to tez bym karal ale trudno ogarnac 14 osob gdy nie mozesz dac muta ja powiedzialem zeby kazdy wyrażał sie z szacunkiem kazdy to uslyszal :D co ktos zrobi to juz jego sprawa ale jak bym dostal helpera karal bym kazdego kto zlamie regulamin bez wzgledu czy to jest osoba z mojego teamu :D A jak byłeś w foxach i nie miales helpera to naprawde super ogarniales osoby ze kazdy bluźnił :D wiec zastanów sie co piszesz ty i twój kolega który mnie nawet nie zna :D

• Kierownik Hurtworld

A ja Wam powiem ze i tak pełen szacun dla duszka za ogarnianie tego burdlu. Bo ja na s6 i na s1 zrobiłabym dodatkową komende /mute all oraz /zgłaszam.  Druga dawalaby znać Helperom ze delikwent ma coś sensownego do powiedzenia. :D Sprawdzę logi i zobaczymy. A "moi" chłopcy juz nie spamują. :P

• Kierownik Hurtworld

18.02.2018, 13:02:19  zajebie cie junior

18.02.2018, 11:14:36  w pizde sobie strzel

17.02.2018, 21:44:47 zamknij ryj dzieciaku bez mutacji idz do sql na jezyk polski ortografi sie uczyc

17.02.2018, 21:21:21  bo gowno jebnac ci?

17.02.2018, 21:08:59 ssij dzieciakuw

Napisałeś też, że nie chcemy w Administracji takich osób jak duszek.

Nie zgodzę się z tym, nie chcemy takich osób jak Ty.

Pozdrawiam. Odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...