Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Marszol

Marszol

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Marszol 
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Marszol 
  • SteamID: (preferowany steamID64, na serwerze komenda /steamid)
  • 76561198264976900
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: AMG 
  • Imię: Mateusz 
  • Mikrofon: Posiadam 
  • Mutacja: Po mutacji 
  • Znajomość regulaminu: 9,9/10
  • Znajomość gry: 9,5/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: w dni robocze około 4 godzin w weekend nawet i więcej 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Oczywyscie, na tej serwerowni jako Helper przez okres roku i 7 miesięcy oraz jako Moderator przez okres 2 miesięcy 
  • Coś o sobie: (najlepiej około 5 zdań, tak żeby coś opisać, ale i nie przynudzać) Co mogę powiedzieć o sobie. Mam na imię Mateusz jak widać wyżej i jak większość o tym wie. Jestem w drugiej klasie szkoły zawodowej. Uczę się na kierunku budowlanym. Puszczam se dymki (XD). 
  • Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Wróciłem nie dawno na stare śmieci chciałbym również powrócić na stanowisko Helpera jak było to ponad 2 lata temu. Również spędzając swój czas na serwerze widzę brak helperów (Nie mówię że są nie aktywni) 

Na serwerze jest aktualnie brak wolnych miejsc na stanowisko Helpera.

Musisz poczekać, aż miejsce się zwolni. W tym czasie Twoje podanie będzie nadal otwarte, aby można było pozostawiać opinię na temat kandydatury.

Aktualną listę wolnych miejsc na stanowisko Helpera można zobaczyć tutaj: http://forum.hw69.pl/administracja-serwerów-hurtworld-t425/

• Prezes

Brak wolnego czasu, nowa nie profesjonalna Administracja z którą naglę chcesz współpracować? Nic się nie zmieniło od czasu kiedy tak bardzo uważałeś że jest tu tragicznie i nie zajdziemy bez starej Administracji dalej, was nie ma a my się trzymamy i to nieźle, burak z brakiem szacunku do wyższej Administracji z podniesionym własnym ego, a o obsmarowanej dupie zarządu nie wspomnę. Totalnie na NIE ^_^

musze przyznać racje że Marszol ma mało czasu wiem bo jak byłeś wtedy modem to z mojego punktu widzenia nic nie robiłeś kompletnie nic gdy chciałem coś od ciebie to cie wiecznie nie było to musiałem iść wtedy do Matheo i inco bo ty wieczenie miałeś mało czasu, pamiętam jak pisałeś jak odchodziłeś jaka administracja jest i wgl i odszedłeś i nagle wracasz ? 
Jestem na Nie , nie ze względu że cie nie lubie czy coś ale dlatego że będziesz miał bardzo mało czasu żeby pełnić funkcje Helpera

Ja się nie będę wpraszal 

Nie to nie 

29 minut temu, MateoGaming napisał:

musze przyznać racje że Marszol ma mało czasu wiem bo jak byłeś wtedy modem to z mojego punktu widzenia nic nie robiłeś kompletnie nic gdy chciałem coś od ciebie to cie wiecznie nie było to musiałem iść wtedy do Matheo i inco bo ty wieczenie miałeś mało czasu, pamiętam jak pisałeś jak odchodziłeś jaka administracja jest i wgl i odszedłeś i nagle wracasz ? 
Jestem na Nie , nie ze względu że cie nie lubie czy coś ale dlatego że będziesz miał bardzo mało czasu żeby pełnić funkcje Helpera

Jak już miał mało czasu 

Sprawdź sobie teraz moją aktywność 

Nie będę się wam tłumaczył dlaczego wtedy taka była bo są to dla mnie sprawy prywatne których nie powinno się przedstawiać w internecie 

• Prezes
22 godziny temu, marszol napisał:

Hahaha zabawny z ciebie chłopak @Madani

Spoko siedzi Helper na dupie na serwie i chuja robi, kolejnego nie widziałem X czasu więc o czym mi tu dupie zwracasz? 

Burek że ty czy jak bo nie rozumiem 

Gdzie ja ci dupe zawróciłem? wyraziłem swoje zdanie bo mam do tego prawo, zawracasz to mi dupe od wczoraj na FB, odchodziłeś wielki bunt i czego my źle nie robiliśmy, a wracasz z podkulonym ogonem jak byś o wszystkim zapomniał, nie drażnij lwa i nie rzucaj tak mięsem na prawo i lewo bo wystawie szpony ^^

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...