Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Marihuaninem
Nick w grze: Marihuaninem
Imię: Dominik
Mikrofon: TAK
Mutacja: TAK
Znajomość regulaminu: Nie ma tu nic niezrozumiałego 10/10
Znajomość gry: Gram w Hurta z małymi przerwami od wersji v3.3.0 myślę że taka informacja wystarczy jeżeli chodzi o znajomość gry
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Dziennie 5-6h przeważnie w godzinach po południowych
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Praktycznie na każdej serwerowni na której grałem posiadałem Moderatora/Opiekuna serwera :)
Coś o sobie: Mam na imię Dominik, jestem z Poznania, chodzę do szkoły mechatronicznej, po szkole lub przed treningi noi oczywiście potem czas na relax- gre.
 Fajnie się gra jeżeli jest miła atmosfera jeżeli gracze po sobie jeżdżą to odechciewa się patrzeć na czat a tym bardziej grać na takim serwerze.
 Kilka lat temu prowadziłem własną serwerownie serwów Counter Strike 1.6 lecz jak wiadomo ta gra już upada,
 łatwiej było sprzedać za dobry hajs niż reklamować i wydawać kilka tysięcy aby wszystkie serwery były pełne.
 Czasami coś tam programuje Java/C++ trochę grafiki ale to tak w wolnym czasie jak naprawdę się nudzę. 
Dlaczego ty: Na serwerze s6 pełnił funkcję Helpera gracz Ectasy,
 gdy on zrezygnował z gry na serwerze panuje haos brakuje kogoś kto zadba o dobre imię serwera i serwerowni myślę że się nadam <3 
17 godzin temu, blackearl napisał:

Jestem na nie. Ortografia, interpunkcja leży, wyzywa graczy na serwer na voice chacie oraz czacie tekstowym (sprawdźcie sobie logi).

No nie wiele zmieniłeś od poprzedniego wpisu pod innym podaniem: 

Jestem na nie. Typek nie posiada za grosz kultury, obraża graczy na voice chacie oraz czacie tekstowym, ciśnie po rodzicach. Powiem tak, typical toxic nie polecam.

Z tego co widzę to nawet skargę składałeś za to że zostałeś zmutowany lecz nadal nie zrozumiałeś tego kto jest problemem i kto je popełnia myślę że nie znajdzie się żadna obraza w logach, nawet gracze mogą potwierdzić iż gdy są jakieś kłótnie na czacie to próbuje je rozwiązać jeżeli ktoś nie jest uparty to zazwyczaj kończy kłótnie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...