Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Macuk

Macuk

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Macuk
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: macuk(kiedyś)Macuk(obecnie i bez zmian)
  • SteamID: 76561198284069957
  • Imię: Krystian
  • Mikrofon: Mam
  • Mutacja: Przeszedłem mutację 
  • Znajomość regulaminu: 9/10
  • Znajomość gry: Gre znam dobrze(650h)
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:Pn-Pt 16.00-1.30 So-Nd 11.00-2.30
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie pełniłem takiej funkcji acz kolwiek grałem z kolegami i znajomymi którzy pełnili taką funkcję i sądzę że dam sobie z tym rade.
  • Coś o sobie: Mam 16 lat(Urodzony dnia 16.12.2001r.)Mieszkam w Gryfino woj.Zachodniopomorskie.W wolnym czasie uprawiam różnego rodzaju sport. Interesuje się głównie Mechaniką.
  • Dlaczego Ty: Na serwerze s6 dużo osób używa wulgaryzmów i wyzwisk.Jak każdy wie zadanie Helpera nie jest łatwe, serwer już się rozwija ale chcę pomóc ze by serwer jeszcze poszedł o krok dalej.
1 godzinę temu, duszek napisał:

Jestem na nie.

-nie widziałem tej osoby na serwerze s6

Jak widzisz jak ktoś przeklina zrób SS i wyślij do mnie lub skargi na gracza.

Nie chcem się wykłucać ale długo grałem na s5. Skączylem tam gre ponieważ z niewiadomych mi przyczyn tylko na s5 skoczył mi ping, i przez to przeszedłem na s6(gram już tu od 2 wipe'ów) i rzadko widzę na tym serwerze jakiegoś Helpera więc dla tego się zgłosiłem. Pozdrawiam 

7 godzin temu, Macuk napisał:

Nie chcem się wykłucać ale długo grałem na s5. Skączylem tam gre ponieważ z niewiadomych mi przyczyn tylko na s5 skoczył mi ping, i przez to przeszedłem na s6(gram już tu od 2 wipe'ów) i rzadko widzę na tym serwerze jakiegoś Helpera więc dla tego się zgłosiłem. Pozdrawiam 

to źle widzisz i nie BD każdy helper siedział po 24/7 i ja spędzam dużo czasu na s6

39 minut temu, duszek napisał:

to źle widzisz i nie BD każdy helper siedział po 24/7 i ja spędzam dużo czasu na s6

To ja rozumiem że żaden helper nie będzie tak długo siedział. Ale wczoraj był wipe i grałem tam do 00.00 i nie widziałem żadnego Helpera (tak wiem nie każde helper ma czas żeby wbijać codziennie na serwer)

11 godzin temu, Macuk napisał:

To ja rozumiem że żaden helper nie będzie tak długo siedział. Ale wczoraj był wipe i grałem tam do 00.00 i nie widziałem żadnego Helpera (tak wiem nie każde helper ma czas żeby wbijać codziennie na serwer)

A to dziwne po ja byłem do 21 a duszek pewnie dłużej

19 minut temu, n3V napisał:

A to dziwne po ja byłem do 21 a duszek pewnie dłużej

Nie będę się już tłumacz. Co zdecyduje Administracja to ja to zrozumiem. Jak odmówią to ja to przyjmę i spróbuje innym razem, żeby np. @duszek mogl zobaczyć na serwerze że gram,udzielam się i nie robię ,,bałaganu" (Oczywiście żebyście mnie nie zrozumieli źle  ja nic nie mam do duszka).

• Kierownik Hurtworld

Ogolnie jak jest składane podanie na s6 to zauważyłam skromnie iż zawsze Helperzy są na nie. Ja ufam Marszolowi bo jest Helperem,ktorego wyhaczylam podczas grania właśnie i na moja prośbę złożył podanie. Zastanowię się.  Zerkne w logi i dam znać.  Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...